Ο ασφαλιστής “άνοιξε τα μάτια” απατημένου συζύγου που η σύζυγός του τον “έγδυνε” οικονομικά και έφυγε με τον εραστή της

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση για το πως ένας απατημένος σύζυγος από την Λάρισα περιέγραψε στο δικαστήριο την πρωτοφανή οικονομική αφαίμαξη που έκανε η σύζυγός του  από τους τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά και σε χρεώσεις με αγορά αυτοκινήτου στον εραστή της, τραπεζικό δάνειο κλπ

Από το ρεπορτάζ με τις περιγραφές της κατάθεσής του στο δικαστήριο προκύπτει ότι τον άφησε με 1 ευρώ στο λογαριασμό και κανείς δεν τον ενημέρωσε , τουλάχιστον από τις τράπεζες για την δραστηριότητα αυτή της συζύγου που ήταν με πλαστογραφία όπως ισχυρίστηκε.

Στην μόνη περίπτωση που στάθηκε τυχερός ήταν όταν η πρώην, τώρα, σύζυγος προσπάθησε να γίνει δικαιούχους και ασφαλιστικής επένδυσης 73.000 ευρώ που είχαν με ασφαλιστικό συμβόλαιο.

Ο ασφαλιστής του μάλλον αποδείχθηκε παρατηρητικός στις υπογραφές που προσκόμισε η σύζυγος και τον ενημέρωσε αμέσως για το αν πράγματι ήθελε να κάνει αυτή την μεταβίβαση! 

Τελικά, ο ασφαλιστής είναι πάντα ένας καλός σύμβουλος αλλά και φ΄ίλος ! 

Υ.Γ Για την τύχη της δίκης να σας ενημερώσω ότι η πρώην σύζυγος και ο εραστής της, που είναι πλέον σε χώρα του εξωτερικού, καταδικάστηκαν ερήμην με φυλάκιση 2 ετών και 5 μηνών.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *