Ο Α.Σαρρηγεωργίου, η βασιλόπιτα της EAEE, η “πίτα” της ασφαλιστικής αγοράς και το φλουρί

Σε μια καθιερωμένη κοινωνική εκδήλωση την περασμένη Πέμπτη η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα παρουσία μελών της, στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς, πολιτικών και άλλων θεσμικών φορέων.

Ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, πρόεδρος της Ένωσης, ως οικοδεσπότης της βραδιάς, δεν παρέλειψε να ξεκινήσει την σύντομη ομιλία του αστειευόμενος με το γεγονός ότι η πίτα δεν ήταν από τις συνηθισμένες σε αυτές τις εκδηλώσεις, σε μέγεθος και υλικά, υπονοώντας ότι και σε αυτό η ασφαλιστική βιομηχανία καινοτομεί !

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στην σύντομη ομιλία του έκανε μια μικρή αναφορά στην αγορά και στα μεγέθη της επισημαίνοντας ότι από τις πρωτόγνωρες καταστροφές του Daniel οι ασφαλιστικές πλήρωσαν μεγάλα ποσά για ασφαλισμένες ζημιές κύρια σε επιχειρήσεις. Τονίζοντας το ασφαλιστικό κενό σε κατοικίες και οχήματα για φυσικές καταστροφές. Ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του για την δημιουργία συνθηκών αύξησης της ασφάλισης στον τομέα των φυσικών καταστροφών.

Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση  ήταν παρόντες από τον πολιτικό κόσμο, η υπουργός Εργασίας , Δ. Μιχαηλίδου , ο υφυπουργός Οικονομικών Χ, Θεοχάρης  και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π.Χρηστίδης.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το φλουρί της πίτας για τις εταιρίες μέλη της ένωσης πήγε στην Groupama Ασφαλιστική . 

Δείτε την σχετική ανάρτηση της ΕΑΕΕ στη σελίδα της στο FB με φωτογραφίες από την εκδήλωσηΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *