Ο Β.Βαβυλουσάκης απαντά σε φήμες για νέα Βρετανική ΕΠΥ ασφαλιστική στο αυτοκίνητο


Διαψεύδει κατηγορηματικά, ο κ Βασίλης Βαβυλουσάκης, τις φήμες τον φέρουν είναι πίσω από την εκπροσώπηση βρετανικής ασφαλιστικής εταιρίας, που πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα και στην Κύπρο, για ασφαλίσεις αυτοκινήτου.

Ο κύριος Βαβυλουσάκης Βασίλης

Δείτε αναλυτικά την σχετική δήλωση που έκανε

Τον τελευταίο καιρό περιέρχονται πληροφορίες οι οποίες υποστηρίζουν ότι βρίσκομαι σε συνομιλίες με βρετανική ασφαλιστική εταιρία προκειμένου να εκπροσωπηθεί στην Ελλάδα και την Κύπρο από εμένα, για την ασφάλιση οχημάτων σε χαμηλές τιμές ασφαλίστρου.
Το παραπάνω είναι πλήρως ανακριβές διότι είναι γνωστή η θέση μου για τα χαμηλά ασφάλιστρα αθέμιτου ανταγωνισμού, για τις αδικαιολόγητες εκπτώσεις, για ‘’δώρα’’ μαζί με ασφαλιστήρια συμβόλαια και λανθασμένης πολιτικής απευθείας πώλησης, από όπου κι αν προέρχεται.
Επειδή είμαι κάθετα αντίθετος με την αδιαφάνεια, με τα μισόλογα και επειδή η υψηλή πιστότητα και φερεγγυότητα στις συναλλαγές υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει ως αδιαπραγμάτευτη αξία στην όποια συμμετοχή μου στον ασφαλιστικό και όχι μόνο χώρο, η οποία ουδέποτε ήταν ευκαιριακή αλλά επαγγελματική και θεσμική, διευκρινίζω λοιπόν ότι, λόγω της πολύχρονης, άριστης συνεργασίας με την αγορά της Αγγλίας, πράγματι βρίσκομαι σε συνομιλία για εκπροσώπηση σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα αγγλικής ασφαλιστικής επιχείρησης, η οποία όμως δεν ασκεί τον κλάδο οχημάτων, αλλά άλλους κλάδους ιδιαίτερα εξειδικευμένους και διακριτούς.

Περαιτέρω να πληροφορήσω ότι λόγω των αυξημένων εμπορικών μου δραστηριοτήτων, εφόσον τελεσφορήσει η συμφωνία, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, πράγμα για το οποίο θα σας πληροφορήσω πρώτος, η εταιρία θα εκπροσωπηθεί από εταιρία συγγενών μου συμφερόντων και εγώ θα κρατήσω τη συμβουλευτική υποστήριξη όπως πράττω την τελευταία 5ετία για μια σειρά εταιριών.

Τονίζω ότι στις δύσκολες μέρες που όλοι διανύουμε είναι δυσάρεστο να επιβαρύνεται το όνομα καθενός από εμάς με πληροφορίες που δεν έχουν υπόσταση.

Πάντα στη διάθεσή σας,

Β. N. Βαβυλουσάκης (Δρ)Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *