Ο Γιάννης Στουρνάρας κεντρικός ομιλητής στο 12ο Insurance Conference

Στο 12ο Insurance Conference, που αποτελεί το κορυφαίο συνέδριο για την ασφαλιστική αγορά και την ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα, θα είναι ομιλητής ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας, Γιάννης Στουρνάρας

Ειδικότερα:

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το 12th Insurance Conference στο οποίο θα τεθούν επί τάπητος οι αναπτυξιακές προοπτικές της ασφαλιστικής αγοράς, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι τελευταίες προκλήσεις γύρω από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Έμφαση δίνεται επίσης στις νέες τεχνολογίες και το «ψηφιακό αποτύπωμα» που προσδίδουν πλέον στον κλάδο, ενώ παράλληλα θα συζητηθούν ζητήματα Υγείας, Συντάξεων και ΣΔΙΤ. Επιπλέον, θα αναζητηθούν οι λύσεις που έχει ανάγκη ο καταναλωτής, οι σύγχρονοι τρόποι πώλησης και τα καινοτόμα προϊόντα στην αγορά.

Το συνέδριο διοργανώνει η Ethos events σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal Insuranceworld.gr και θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 Μάϊου στο Athenaeum Intercontinental.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του συνεδρίου εδώΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *