Ο Δήμος της Αθήνας στο Διεθνές κοινό του 10th Capital Link forum

O κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Αντιδημάρχος του Δήμου Αθηναίων,  θα συμμετέχει στο 10th Capital Link Forum, με θέμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε ψηφιακή μορφή την Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020.

Σχετικά με την συμμετοχή αυτή ο κ. Μακρόπουλος δήλωσε:

“Ως Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας της Αθήνας, συμμετέχω στις 23 Ιουνίου στο  10th Annual DIGITAL Capital Link CSR Forum «Οικονομία & Κοινωνία: Η Επόμενη Μέρα». 

Ένα σημαντικό διαδικτυακό συνέδριο με στοχευμένες  θεματικές ενότητες (http://csringreece.gr/forum/2020/index.php?)lang=gr&year)

Θα τοποθετηθώ εκπροσωπώντας τον δήμαρχο κ. Κ. Μπακογιάννη  στην 1η ενότητα η οποία έχει ως θέμα την συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη.

Επίσης, θα συντονίσω το θεματικό πάνελ στον τομέα του τουρισμού στο οποίο η πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Άντζελα  Γκερέκου  θα μας δώσει την εικόνα του κλάδου και των δράσεων που υλοποιούνται. 

Σας προσκαλώ να εγγραφείτε στο ενδιαφέρον συνέδριο και να παρακολουθήσετε (χωρίς κόστος συμμετοχής) στον σύνδεσμο :  http://csringreece.gr/forum/2020/newsletter/government.htmlΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *