Ο Δ. Γαβαλάκης εκπροσωπεί το ΈλλαδοΚυπριακό παράρτημα στο ετήσιο συνέδριο της GAMA στο Dallas

Έχοντας πάντα  να προσφέρει στις γνώσεις των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με νέα στοιχεία, προσδιορίζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές ανάπτυξης εργασιών από την παγκόσμια αγορά,  πραγματοποιείται , φέτος μετά από 3 έτη το ετήσιο συνέδριo της GAMA στο Dallas της Αμερικής.

Εκπρόσωποι από την Ασία, την Αμερική και την Ευρώπη είναι εκεί και συνεισφέρουν στις εργασίες τους συνεδρίου. Το ΈλλαδοΚυπριακό παράρτημα της Gama Global Hellas -είναι η Ευρωπαϊκή παρουσία του συνεδρίου-  το εκπροσωπεί ο πρόεδρός του και Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.  Όπως αναφέρει η συμμετοχή συναδέλφων από διαφορετικές περιοχές του κόσμου και η ανταλλαγή εμπειριών μας δίνει να καταλάβουμε ότι τα θέματα που απασχολούν είναι παρόμοια. Οι πρακτικές αντιμετώπισης. η διαχείριση, οι νέες ιδέες και σκέψεις για την ανάπτυξη των επαγγελματιών είναι σημαντικό να ανταλλάσσονται, να αποτελούν βάση δεδομένων ακι να μπορεί ο καθένας να τις επεξεργάζεται και να προσαρμόζει σε αυτά την καθημερινότητά του. Είναι μια μεγάλη αξία που συμβάλλει στην πρόοδο και σφαιρική εξέλιξη των επαγγελματιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Με την ευκαιρία της παρουσίας του εκεί ο κ. Γαβαλάκης συναντήθηκε και συνομίλησε και με τον ελληνικής καταγωγής διακεκριμένο επαγγελματία και σημαντικό στέλεχος της GAMA επί πολλά έτη κ. Athan Vorila ο οποίος έχει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της συνεργασίας της Gama με το ΈλλαδοΚυπριακό παράρτημα.

Με την βεβαιότητα ότι όσοι παρακολουθήσουν το συνέδριο θα επιστρέψουν στα γραφεία τους, εξοπλισμένοι με καινούργιες στρατηγικές, νέες ιδέες, πρακτικές και στόχευση το συνέδριο (lamp) του 2022 εστιάζει σε τρία θέματα:
• Εξεύρεση και Επιτυχημένη Εκκίνηση Νέων Συνεργατών (Recruitment and Launching)
• Δημιουργία Ομαδικής Κουλτούρας (Buiding Team Culture)
• Δημιουργία Μελλοντικών Ηγετών (Building the Leaders of the Future)

Εκτός από την κεντρική θεματολογία και παρουσία φέτος το Συνέδριο έχει και τα εξής:
• Παράλληλες Συνεδρίες 45 λεπτες που προσφέρουν νέες, χρήσιμες ιδέες για ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον εργασίας. Για κάθε συνεδρία προβλέπονται ερωταποκρίσεις, με το κοινό να εξάγει άμεσα, απτά στοιχεία και πρακτικά συμπεράσματα.

• Ενότητα με θέμα “Ρωτήστε τους Ειδικούς”: Το Ask the Expert Roundtable προσφέρει 30λεπτα παράθυρα ευκαιριών να κουβεντιάσει ο καθένας συγκεκριμένα θέματα με συναδέλφους που σκέφτονται παρόμοια. Θα ανταλλαχθούν ιδέες, θα αναφερθούν δυσκολίες και προκλήσεις, θα αναπτυχθεί συνεργασία και θα βρεθούν καινοτόμες λύσεις.

Πηγή : Insurance-eea.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *