Ο Κανονισμός Πωλήσεων της ERGO ενισχύει τα εισοδήματα των Συνεργατών της

Η ERGO έχει αποδείξει ότι στηρίζει την οργανική ανάπτυξή της στο ευρύ δίκτυο των συνεργατών της, οι οποίοι παρακινούμενοι από μία σειρά κινήτρων και εργαλείων, μέσω του “ERGO Portal”, αλλά και από έναν αντικειμενικά ελκυστικό, αναπτυξιακό και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα Κανονισμό Πωλήσεων, έχουν συμβάλλει αποφασιστικά στην κερδοφόρα ανάπτυξη της ERGO την τελευταία δεκαπενταετία.  

Ο Κανονισμός Πωλήσεων της ERGO, εκτός από ένα ακριβοδίκαιο σύστημα παροχής προμηθειών και πριμ, που καταβάλλονται κάθε μήνα, παρέχει κάθε χρόνο και μία σειρά από σημαντικά Bonus, προς επιβράβευση των συνεργατών της ERGO, για τις επιμέρους επιδόσεις τους στο αμέσως προηγούμενο έτος.

Στο πλαίσιο αυτό, η ERGO κατέβαλε πρόσφατα στους συνεργάτες της Bonus συνολικού ποσού 3,2 εκατ. ευρώ, ως πρόσθετη αμοιβή τους, για τις επιδόσεις τους στο έτος 2018, οι οποίες σχετίζονται με τη διατηρησιμότητα, τη σύνθεση, την αύξηση και το μέγεθος του χαρτοφυλακίου των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων τους, καθώς και με το ποσοστό ζημιών τους, αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό, το ρόλο τους στην επίτευξη των εταιρικών μας στόχων και στο έτος 2018.  
Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης (φωτογραφία) δήλωσε: “Ο Κανονισμός Πωλήσεων της εταιρείας μας αποτελεί ένα πολύτιμο και σύγχρονο εργαλείο, το οποίο με δικαιοσύνη και διαφάνεια, αμείβει όλους τους συνεργάτες μας ανάλογα με την προσφορά τους. Ευχαριστώ και συγχαίρω όλους τους συνεργάτες μας για τη διαχρονική προσπάθειά τους και ιδιαίτερα εκείνους, που με συγκεκριμένες επιδόσεις, συνέβαλαν στην επίτευξη των εταιρικών μας στόχων και στο έτος 2018 και για το λόγο αυτό δικαιώθηκαν μερίδιο από το ποσό των 3,2 εκατ. ευρώ, που πρόσφατα διένειμε η ERGO”.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *