Ο “λίντερ” της αγοράς … που “φορτώνει” αυτοκίνητο με κάθε τρόπο και άλλες εξελίξεις του κλάδου οχημάτων

Λίντερ της αγοράς σε καθεστώς μετάβασης ιδιοκτησίας έχει επανέλθει επιθετικά στις πωλήσεις για την ασφάλιση αυτοκινήτου και “μαζεύει” αυτοκίνητο με κάθε τρόπο.

Με προσφορές από τις πλατφόρμες online πώλησης , τράπεζα που συνεργάζεται και από τα δίκτυα των διαμεσολαβούντων που εκτός από τις προμήθειες δίνει και μπόνους με το “κομμάτι” 

 Θα μας πείτε δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που “μαζεύει” αυτοκίνητο αυτή την εποχή  αλλά τέτοια ¨φουλ” επίθεση από τον  συγκεκριμένο παίκτη δεν έχει υπάρξει τις προηγούμενες χρονιές!

Ωστόσο,  ο κλάδος αυτοκινήτου συνεχίζει να είναι αρνητικός σε παραγωγή ασφαλίστρων , σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του πενταμήνου της Ενωσης  ( χωρίς όμως δεδομένα από αρκετές ΕΠΥ και ημεδαπό παίκτη με μεγάλη παραγωγή και έκθεση στο αυτοκίνητο), συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2020.

Κι όλα αυτά ενώ τα τροχαία σημειώνουν αύξηση, η υπόθεση City Insurance είναι σε εκκρεμότητα για το μέλλον της  και στα ανασφάλιστα  τα στοιχεία 6μήνου του Επικουρικού Κεφαλαίου δείχνουν περίπου τις ίδιες δηλωμένες ζημιές με το αντίστοιχο διάστημα  του 2020.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *