Ο “μήνας του μέλιτος” που γκριζάρει, ο Χ. Γεωργακόπουλος που τα λέει με τα φυσικά δίκτυα, οι τράπεζες που διαφημίζουν ασφάλειες

Καθώς έχουν περάσει πάνω από δυο μήνες που ο νέος μέτοχος , η CVC Capital   είναι στο τιμόνι της Εθνικής Ασφαλιστικής όλα έχουν εξελιχθεί ομαλά.

Μάλιστα, οι πρώτες εντυπώσεις από τις επαφές των ανθρώπων του νέου μετόχου μαζί τα στελέχη από την προηγούμενη διοίκηση, που παρέμειναν, με τα δίκτυα πωλήσεων ( εταιρικά και ελεύθερα) λένε ότι άφησαν καλές εντυπώσεις με καλές προθέσεις.

Πρίμα πήγε και στο εσωτερικό της εταιρίας η εργασιακή ειρήνη οι συμφωνίες με το σύλλογο, έστω και αν υπήρξαν από επιλογή παραιτήσεις από θέσεις του προεδρείου, μισθολογικό, κανονισμό και άλλες υποσχέσεις της νέας διοίκησης. 

Αλλά φαίνεται ότι η κατάσταση στο μέτωπο αυτό “γκριζάρει” αφού χθες βγήκε επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου που κάνει λόγο για αθρόες προσλήψεις ειδικών συμβούλων και καμία αξιοποίηση του υφιστάμενου προσωπικού παρά τις αντιθετες υποσχέσεις. (Η ανακοίνωση εδώ)

Στο μεταξύ χθες η Allianz ανακοίνωσε ότι  πήρε και την έγκριση της εποπτείας, δηλαδή της Τράπεζας της Ελλάδος, για το deal με την Ευρωπαϊκή Πίστη. 

Αυτό σημαίνει ότι ποσοστό μετοχών που υπολείπονται του 100% του μ/Κ και είναι ακόμη στα χέρια επενδυτών μέσω Χρηματιστηρίου θα αρχίσει να μαζεύεται (είναι ήδη κλειδωμένη η τιμή απόκτησης της μετοχής) και εκτιμάται ότι  μέχρι  τέλος καλοκαιριού η μετοχή της Ευρωπαϊκής Πίστης θα έχει φύγει από το ταμπλό , που είναι ακόμη τυπικούς λόγους .

Έτσι ανοίγει ο δρόμος για να υλοποιηθεί το δεύτερο πλάνο αυτής της εξαγοράς, η ενοποίηση των δύο εταιριών  Ευρωπαϊκής Πίστης και Allianz .

Στο μεταξύ, ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, που σύμφωνα με την ανακοίνωση της Allianz για την εξαγορά θα είναι ο CEO του νέου κοινού εταιρικού εταιρικού σχήματος, όπως έχει ανακοινωθεί από δύο συλλόγους ασφαλιστών ( ΣΠΑΤΕ και ΕΕΑΕ) έχει συναντηθεί μαζί τους εκθειάζοντας για μια ακόμη φορά το ρόλο και την σημασία των φυσικών δικτύων διαμεσολάβησης !

Κίνηση αβρότητας από τον ίδιο προς τους ασφαλιστές, καθώς η Ευρωπαϊκή Πίστη μαζί με μερικές ακόμη ελληνικές ασφαλιστικές εταιρίες δηλώνουν πίστη στα φυσικά δίκτυα,  ή προμήνυμα βασικής φιλοσοφίας και του νέου εταιρικού σχήματος. Θα δείξει!   

Μία και μιλάμε για δίκτυα, βλέπουμε ότι από τις συστημικές τράπεζες οι περισσότερες διαφημίσεις τους, στο σύνολο των μέσων επικοινωνίας και Social Media ,είναι για ασφάλειες. Αυτοκίνητο, υγεία ,επένδυση.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *