Ο Νικόλαος Μακρόπουλος για τη στήριξη της υποψηφιότητάς του στο δήμο της Αθήνας, στη συνέλευση του ΣΕΜΑ

Χαιρετισμός Νικολάου Μακρόπουλου, επίτιμου Προέδρου ΣΕΜΑ στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών και Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)

Να γίνει η Αθήνα πόλη των ευκαιριών για τους νέους,για όσους επενδύουν στην ποιότητα, το σεβασμό το ήθος.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Τη στήριξη της υποψηφιότητάς του στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ», ζήτησε χθες ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος, από τους μεσίτες ασφαλίσεων, με μια σύντομη τοποθέτησή του πριν την έναρξη της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.

«Είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές διότι θέλω να προσφέρω στα κοινά ανιδιοτελώς και με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι του Αθηναίου δημότη» δήλωσε ο κ. Μακρόπουλος, δεσμευόμενος πως πρόθεσή του είναι δώσει τον καλύτερό του εαυτό με μια σειρά δράσεων που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα όσων ζουν και εργάζονται στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΜΑ ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος ως επίτιμος Πρόεδρος συζήτησε με τα μέλη του Συνδέσμου τρέχοντα θέματα της ασφαλιστικής αγοράς. Αναφέρθηκε ειδικά στον κλάδο των μεσιτών από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του και αναγνώρισε ότι σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία εξελίξεων λόγω της νέας Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (IDD). Εξήρε τον ρόλο των μεσιτών και τη συμβολή τους στην ποιοτική αναβάθμιση της ιδιωτικής ασφάλισης  επισημαίνοντας τον καθοριστικό ρόλο του θεσμού του μεσίτη στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς. Επίσης, ο κ. Ν. Μακρόπουλος ζήτησε ταυτόχρονα την ενεργοποίησή τους στην προσπάθεια για μια καλύτερη Αθήνα και έκανε αναφορά στις προτάσεις του για το Δήμο των Αθηναίων και τόνισε ότι με τη μεθοδικότητα, την ακεραιότητα και τον επαγγελματισμό που τον χαρακτηρίζει διαχρονικά, είναι αποφασισμένος να δώσει τη μάχη του για μια νέα Αθήνα που θα προσφέρει ποιότητα ζωής στον πολίτη και ευκαιρίες ανάπτυξης στις επιχειρήσεις.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *