Ο “Πάνορμος” στα Καλάβρυτα με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Δελτίο Τύπου του Συνεργατικού Σχήματος “Πάνορμος” με θέμα: “Ο Πάνορμος στα Καλάβρυτα με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας” αναφέρει τα παρακάτω:

Το Σάββατο, 04/02/2023, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Συνέταιροι του Συνεργατικού Σχήματος “Πάνορμος”, επισκέφθηκαν τα γραφικά Καλάβρυτα. Με αφετηρία την Αθήνα, τα Μέλη της εταιρείας, συνοδευόμενα από τις οικογένειές τους, έφτασαν στο Διακοπτό, όπου επιβιβάστηκαν στον οδοντωτό και απόλαυσαν μια μοναδική διαδρομή, περίπου μίας ώρας, διασχίζοντας το φαράγγι του Βουραϊκού. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Επόμενος σταθμός ήταν το Δροσάτο, όπου τα Μέλη είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Υδροηλεκτρικού Φράγματος της περιοχής. Εκεί, ο Εταίρος κ. Ηλίας Γεωργουλέας, ιδιοκτήτης της εταιρείας GMM, παρουσίασε αναλυτικά το Αμοιβαίο Κεφάλαιο «Green Energy Fund».

Ακολούθησε γεύμα, η κοπή της πίτας καθώς και οι βραβεύσεις Συνεταίρων για τις εξαιρετικές επιδόσεις του προηγούμενου έτους. Συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση-έκπληξη του Αντιπροέδρου, κ. Λάμπρου Κωνσταντίνου, για την πολύπλευρη και πολύτιμη συνεισφορά του στις εργασίες του Συνεταιρισμού, από τη πρώτη μέρα της ίδρυσής του. 

Κατά την επίσκεψη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνεργατικού Σχήματος κ. Κλήμης Δημαρχιάδης, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, η σταθερά αναπτυξιακή και κερδοφόρος πορεία του Συνεταιρισμού, αλλά και οι ισχυροί δεσμοί που συνδέουν τα Μέλη του. Σε εξαιρετικό κλίμα σύμπνοιας και συνεργατικότητας, οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση και αναχώρησαν για το ταξίδι της επιστροφής γεμάτοι όμορφες εμπειρίες και εικόνες.   

Εκ της ΔιοίκησηςΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *