Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας

Την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, το ΔΣ του ΠΑΝΟΡΜΟΥ παρέθεσε γεύμα στο μεζεδοπωλείο «Ατίταμος» για να τιμήσει τις γυναίκες του Συνεταιρισμού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται :

Σε μια συμβολική κίνηση για την προσφορά τους, ο Πρόεδρος του Σχήματος Κλήμης Δημαρχιάδης μοίρασε στις γυναίκες Εταίρους από ένα τριαντάφυλλο ενώ κάθε μια παρέλαβε και ένα αναμνηστικό μπλουζάκι με το μήνυμα «Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ υμνεί τη γυναικεία φύση». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα και ολοκληρώθηκε με τις γυναίκες να φωτογραφίζονται χαμογελαστές και λαμπερές.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκε ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Να ευχαριστήσουμε τους Εταίρους Δρούλια Συμεών, Πουλή Φώτη, Λύρα Κώστα, Καλαμπάκα Γιάννη και Μπακάλη Νίκο που με τη συνεισφορά τους συντέλεσαν τα μέγιστα για μία υπέροχη και άρτια οργανωμένη εκδήλωση και να ευχηθούμε στις Κυρίες όλου του κόσμου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *