Ο ΠΣΣΑΣ για τον ασφαλιστή που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο

 Ο Πρόεδρος & το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων εκφράζει την λύπη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την ξαφνική και τραγική απώλεια του αγαπητού συναδέλφου Μαρίνου Αγγελόπουλου.

Συμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Πάτρας και το  pelop.gr,o εκλιπών εξέπνευσε μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Η κηδεία του θα γινει την Τρίτη στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αφίδναι.

Ο Μαρίνος Αγγελόπουλος, ήταν κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Management, δραστηριοποιείτο στην ασφαλιστική βιομηχανία από το 1991, με το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας του ήταν στις τάξεις των Συμβούλων της Alpha Ασφαλιστικής και αργότερα AXA Ασφαλιστικής. Προήχθη σε θέσεις Unit Manager και Agency Manager διευθύνοντας και συγκροτώντας ομάδες Ασφαλιστικών Συμβούλων. Ο ίδιος και οι ομάδες του συγκέντρωσαν πλειάδα διακρίσεων και βραβεύσεων για την ποιότητα και ποσότητα της παραγωγής τους.

Μετά από μία πορεία, ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, για περισσότερα από 15 χρόνια ο Μαρίνος Αγγελόπουλος και μία ομάδα εμπειρότατων χρηματοασφαλιστικών στελεχών με μακροχρόνια θητεία στον κλάδο, ένωσαν τις δυνάμεις, την εμπειρία και τις γνώσεις τους προχωρώντας το 2008 στην δημιουργία της Brokerone – Αγγελόπουλος Μαρίνος Ασφαλιστικοί πράκτορες & Συντονιστές Ι.Κ.Ε. – Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *