Ο Σαρρηγεωργίου , ο Πρεμ Γουάτσα , ο Άδωνις και ο Στουρνάρας

Ο Ινδοκαναδός μεγαλοεπενδυτής Πρεμ Γουάτσα  της Fairfax είναι γνωστός ένθερμος υποστηρικτής της χώρας μας  και επενδυτής από τα χρόνια του μνημονίου στην Ελλάδα.

Ο άνθρωπος , όπως λέγεται,  που τον συμβουλεύει και τον εμπιστεύεται για τις επενδυτικές κινήσεις του στην χώρα μας προέρχεται από την ασφαλιστική αγορά  και   είναι ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου της Eurolife, πρόεδρος της ΕΑΕΕ.

Συχνά πυκνά ο κ. Γουάτσα δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στην χώρα μας και στα επαγγελματικά του ραντεβού επίσημα και ανεπίσημα έχει σχεδόν πάντα δίπλα του τον κ. Σαρρηγεωργίου.

Μάλιστα για όσους ξέρουν την επαγγελματική πορεία του κ. Σαρρηγεωργίου και τις γνώσεις του στο τομέα των επενδύσεων και των αγορών διεθνώς, ανεξάρτητα αν εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στην ηγεσία της ασφαλιστικής εταιρίας Eurolife( τόσο την περίοδο που ήταν βασικός μέτοχος η Eurobank όσο και μετά την εξαγορά της από την Fairfax), δεν παραξενεύονται καθόλου για την επαγγελματική του σχέση με τον κ Γουάτσα.

Πάντως, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε την παρουσία του κ. Γουάτσα αυτές τις μέρες στην χώρας μας ποστάροντας φώτο από ένα επαγγελματικό δείπνο που οργάνωσε ο κ. Σαρρηγεωργίου με τον κ. Γουάτσα και στο οποίο παρευρέθηκε και ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας.

Δείτε το ποστ του  Αδωνι Γεωργιάδη :  Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *