Ο ΣΕΜΑ διοργανώνει e-σεμινάρια επανεκπαίδευσης – επαναπιστοποίησης

Διαδικτυακά σεμινάρια επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης αποκλειστικά για τα μέλη του, σχεδιάζει να διοργανώσει και φέτος ο ΣΕΜΑ.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τη Generali και θα προσφερθούν στο σύνολό τους με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής παρακολούθησης / e-learning.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ειδικότερα, το Τμήμα Εκπαίδευσης της Generali θα διοργανώσει τα εξής σεμινάρια: 

  • Τομέας Α: Αποταμιευτικό πρόγραμμα Maximizer (5 ώρες). 
  • Τομέας Β: Ασφαλιστική διαμεσολάβηση & προσυμβατική ενημέρωση (5 ώρες). 
  • Τομέας Γ: Διαχείριση κρίσεων (5 ώρες).

Ο ΣΕΜΑ, προκειμένου να προχωρήσει στον κατάλληλο προγραμματισμό για τη διεξαγωγή των e-σεμιναρίων, θα πρέπει να γνωρίζει τον αριθμό και τα στοιχεία των ενδιαφερομένων και των πιστοποιημένων υπαλλήλων που επιθυμούν οι εταιρείες – μέλη του να συμμετέχουν σε αυτά. Κατά συνέπεια, καλεί τα μέλη του να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα (εδώ) και να την αποστείλουν στο email info@sema.gr, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020. Στη συνέχεια, κάθε ενδιαφερόμενος θα παραλάβει στο email που δήλωσε τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης και τις αναλυτικές οδηγίες της σχετικής διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι το 2020 σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου επαναπιστοποιήσεων, οπότε μετά την ολοκλήρωση της πενταετίας 2015-2019, οι βεβαιώσεις επαναπιστοποίησης κάθε έτους θα προσκομίζονται στα αρμόδια Επιμελητήρια, εντός του πρώτου τριμήνου του έτους που ακολουθεί εκείνο της διενέργειας των σχετικών σεμιναρίων.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *