Ο ΣΕΜΑ χαιρετίζει την αναγόρευση του Προέδρου του ΕΕΑ, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ χαιρετίζει την αναγόρευση του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Πρόκειται για μια διάκριση με την οποία αναγνωρίζεται η πολύχρονη και ιδιαιτέρως σημαντική συμβολή του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, όπως και στην ανάδειξη του Επιμελητηριακού Θεσμού και των αξιών του.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η έντονη παρουσία και η παρεμβατικότητά του στα κοινά της οικονομίας, πάντα με γνώμονα την τόνωση των επενδύσεων και της απασχόλησης, έδωσαν πολλές φορές λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα της αγοράς, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις με πρωτοβουλίες που ο ίδιος ανέλαβε προσωπικά ανέδειξε καίρια ζητήματα για το χώρο του επιχειρείν.

Ο ΣΕΜΑ συγχαίρει τον Πρόεδρο του ΕΕΑ για την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *