Ο Τραμπ χάνει την έφεση στη δίκη για ασφαλιστική απάτη και κινδυνεύει με κατάσχεση το Trump Tower

Η δίκη του Ντόναλντ Τζ. Τραμπ για απάτη, η οποία περιστρέφεται γύρω από ισχυρισμούς για σημαντικά διογκωμένες αποτιμήσεις ακινήτων, μπορεί να ξεκινήσει ήδη από την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό ακολουθεί την απόφαση εφετείου της Νέας Υόρκης να απορρίψει τις προσπάθειες του Τραμπ να αναβάλει τη δίκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Την Πέμπτη, το δικαστήριο περιέγραψε εν συντομία την άρνησή του να ασκήσουν αγωγή με στόχο τον δικαστή, δικαστή Άρθουρ Φ. Ενγκορόν, που είχε καταθέσει ο Τραμπ. Η πρόθεση πίσω από αυτή τη μήνυση ήταν να σταματήσει η δίκη και να απορρίψει πολλές κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί.

Αυτή η απόφαση ακολούθησε την αξιοσημείωτη απόφαση του δικαστή Engoron από δύο ημέρες πριν, η οποία έκρινε τον πρώην πρόεδρο υπεύθυνο για δόλια υπερεκτίμηση των περιουσιακών του στοιχείων. Κατά συνέπεια, του έχει αφαιρέσει τα δικαιώματα διαχείρισης των ακινήτων του που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη.

Η γενική εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, Λετίθια Τζέιμς, είχε προηγουμένως κινηθεί νομικά εναντίον του Τραμπ, κατηγορώντας τον για υπερεκτίμηση των περιουσιακών στοιχείων του για να επιτύχει ευνοϊκότερες τραπεζικές χρηματοδοτήσεις και χαμηλότερα ασφάλιστρα.

Πηγή: insurancebusinessmag.com/Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *