Ο Τσακαλώτος διαψεύδει τα σενάρια περί ακύρωσης της επένδυσης στην Εθνική Ασφαλιστική

Καμία σκέψη ή πληροφορία περί απόσυρσης της ελληνοαμερικανικής επένδυσης στην Εθνική Ασφαλιστική, δήλωσε από τις ΗΠΑ ο Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο κ. Τσακαλώτος, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο περιθώριο του Capital Link Invest in Greece Forum, εξέφρασε την απορία του για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, τα οποία έκαναν λόγο για εμπλοκή και εμπόδια στην διαδικασία, που θα οδηγούσαν τον όμιλο υπό τον Τζον Κάλαμο και τον Τζον Κουδούνη να μην προχωρήσουν την επένδυση, επικαλούμενος την ομιλία του κ. Κουδούνη στο Capital Link λίγο νωρίτερα.

Εγώ άκουσα τον κ. Κουδούνη να λέει για ποιους λόγους είναι ευχαριστημένος για αυτήν την επένδυση. Κατά πρώτον, είπε ότι κοίταξαν το περιουσιακό στοιχείο που θα αγόραζαν και δεύτερον την ελληνική οικονομία και είναι ευχαριστημένοι και από τις δυο πλευρές. Ακούσατε τον ίδιο τον κ. Κουδούνη να το λέει.”, είπε ο κ. Τσακαλώτος, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τα επίμονα δημοσιεύματα των τελευταίων τριών εβδομάδων.
Πηγή: enikonomia.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *