Ο Όμιλος Affidea στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στην εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

O Όμιλος Affidea στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) καλώντας όλους τους επισκέπτες των κέντρων του να συμβάλλουν στην εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες, μέσω των υπηρεσιών υγείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Πιο συγκεκριμένα, με τη διενέργεια ενός check-up στα διαγνωστικά κέντρα Affidea ή δερματολογικών θεραπειών στα δερματολογικά ιατρεία  Affidea και City Med του Ομίλου Affidea, προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ως δώρο το Αστέρι της Ευχής, βοηθώντας τον οργανισμό να δώσει δύναμη  στα παιδιά που βρίσκονται σε προσωρινές ή χρόνιες θεραπείες.

Η δράση ισχύει από τις 5 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 20 Ιανουαρίου 2023 σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα Affidea και τα δερματολογικά ιατρεία  Affidea και City Med, πανελλαδικά.

Για τον Όμιλο Affidea, η συνεισφορά στον άνθρωπο αποτελεί προτεραιότητα, και στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε το  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με σεβασμό και ευαισθησία στις ανθρώπινες αξίες.  Οι ευχές μας δεν είναι απλές ευχές… είναι δύναμη στον αγώνα για τη ζωή που δίνουν τα παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *