Ο Bernhard Kaufmann αναλαμβάνει CRO της NN Group

Η NN Group ανακοίνωσε σήμερα  ότι από την 1η Ιουνίου  γίνονται οι παρακάτω αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου (MB).

Ο Bernhard Kaufmann θα ενταχθεί στο MB ως Chief Risk Officer (CRO) του NN Group. Επιπλέον, δεδομένης της αύξησης των δραστηριοτήτων μετά από πρόσφατες εξαγορές στην Ολλανδία, οι ολλανδικές  επιχειρήσεις του ομίλου θα χωριστούν σε δύο χαρτοφυλάκια με ξεχωριστές ευθύνες.

Ο Leon van Riet θα συμμετέχει  στο Διοικητικό Συμβούλιο ως Διευθύνων Σύμβουλος της Netherlands Life & Pensions. 

Ο Tjeerd Bosklopper, ήδη μέλος του MB, θα αναλάβει το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου  της Netherlands Non-life, Banking & Technolog

Ο Bernhard Kaufmann αναλαμβάνει CRO του  NN Group 

Ο David Knibbe, Διευθύνων Σύμβουλος της NN Group, δήλωσε : «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το διορισμό του Bernhard ως νέου CRO του Ομίλου μας. Με την εκτεταμένη γνώση και εμπειρία του στον διεθνή ασφαλιστικό τομέα, ο Bernhard θα ενισχύσει περαιτέρω τις δυνατότητές μας για διαχείριση κινδύνων και θα συμβάλλει στην αποτελεσματική λειτουργία των επιχειρήσεων μας στο πλαίσιο του Solvency II. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Delfin Rueda που ανέλαβε προσωρινά τις ευθύνες του χαρτοφυλακίου CRO και για την σημαντική του  συμβολή  στη λειτουργία διαχείρισης κινδύνων τους τελευταίους μήνες. »

Ο Bernhard Kaufmann  ήταν CRO τα τελευταία έξι χρόνια στην Munich Re. Πριν από αυτό κατείχε την θέση CRO στην Ergo Group
Ο Bernhard ήταν πρόεδρος του CRO Forum το 2017.

Περισσότερα στην πηγή: nn-group.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *