Ο Covid-19 φέρνει μεγάλη συμφωνία της AXA με αλυσίδα ξενοδοχείων για παροχή ιατρικής υποστήριξης στους πελάτες της

Ο Covid-19 και οι αλλαγές στους υγειονομικούς κανόνες στο άνοιγμα των ξενοδοχείων γεννά ανάγκες για  νέες ασφαλιστικές καλύψεις και αυτό το δείχνει η συμφωνία που ανακοίνωσε σήμερα η AXA με την Παγκόσμια Αλυσίδα ξενοδοχείων Accor.

Ειδικότερα οι δύο γαλλικοί όμιλοι ανακοίνωσαν: 

Η AXA, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ασφαλίσεων και η Accor, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ξενοδοχείων , ανακοίνωσαν  μια καινοτόμο στρατηγική συνεργασία για την παροχή ιατρικής υποστήριξης σε πελάτες της  Accor στα  5000 ξενοδοχεία που έχει  παγκοσμίως.

Από τον Ιούλιο του 2020, αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στους πελάτες της Accor να επωφεληθούν από το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας χάρη στις εξειδικευμένες ιατρικές λύσεις της AXA Partners, της διεθνούς οντότητας της AXA που ειδικεύεται στις υπηρεσίες βοήθειας, την ταξιδιωτική ασφάλιση και την πιστωτική προστασία.

Πρώτα απ ‘όλα, οι επισκέπτες του Accor θα επωφεληθούν από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της AXA στην τηλεϊατρική μέσω της δωρεάν πρόσβασης σε ιατρικές τηλε-διαβουλεύσεις. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης πρόσβαση στα εκτεταμένα ιατρικά δίκτυα της AXA με δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες ιατρούς. Αυτό επιτρέπει  στα ξενοδοχεία της αλυσίδας  να κάνουν της πιο σχετικές παραπομπές (π.χ. γλώσσα, ειδικότητα κ.λπ.) στους επισκέπτες τους στους 110 προορισμούς όπου υπάρχει η Accor.

Καθώς η Accor προετοιμάζεται να επανεκκινήσει την δραστηριότητάς της  μετά το COVID-19, αυτή η μοναδική ιατρική υπηρεσία συμπληρώνει το συνολικό σχέδιο ανάκαμψης σε παγκόσμιο επίπεδο και περιλαμβάνεται στα βελτιωμένα πρωτόκολλα υγείας και πρόληψης που έχει θέσει σε εφαρμογή η Accor, ιδίως μέσω της ετικέτας ALLSAFE Cleaneness, εν αναμονή του προοδευτικού ανοίγματος στα ξενοδοχεία της  σε διάφορες περιοχές.

Για την AXA, αυτή η συνεργασία είναι μια μοναδική ευκαιρία για την ενίσχυση της στρατηγικής payer to partner της, η οποία στοχεύει στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στους πελάτες της, ιδίως στον τομέα της υγείας, έναν από τους τομείς ανάπτυξης στο σχέδιο Ambition 2020.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *