Πέθανε από κορονοϊό Διευθυντικό στέλεχος της ΑΧΑ και πρώην CEO της Swiss Re Group

Με μεγάλη θλίψη, η AXA ανακοίνωσε το θάνατο του Stefan Lippe, Διευθυντή της AXA από το 2012 και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Swiss Re Group.

Σε σχετική ανακοίνωση του ο Γαλλικός Ασφαλιστικός Όμιλος αναφέρει:

Αναγνωρισμένος στον ασφαλιστικό κόσμο, ο Stefan Lippe αφιέρωσε 30 χρόνια καριέρας του στο Swiss Re Group, όπου διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος από το 2009 έως το 2012. Στη συνέχεια ως συνιδρυτής της Acqupart Holding AG, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Διευθυντών και Acqufin AG. Επίσης συνιδρυτής της Paperless Inc., τώρα yes.com AG, όπου διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CelsiusPro AG. Έγινε Διευθυντής της AXA το 2012 και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της AXA το 2013.

Ο Stefan Lippe ήταν ευγενικός και ζεστός άνθρωπος. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι υπάλληλοι της AXA που είχαν το προνόμιο να τον γνωρίζουν θα θυμούνται πάντα το χαμόγελο και την αυστηρότητα του ως μαθηματικό. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Διαχείρισης της AXA, ο Denis Duverne και ο Thomas Buberl εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους και τη μεγάλη εκτίμησή τους για τις πολλές και καθοριστικές συνεισφορές του στον Όμιλο κατά τη διάρκεια των 8 ετών του στο Διοικητικό Συμβούλιο. Εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *