Πέντε απλές συμβουλές για να ασφαλίσετε σωστά το σπίτι σας

Με αφορμή την έναρξη της Παγκόσμιας Εβδομάδας Χρήματος, η Insurance Europe έχει δημοσιεύσει πέντε συμβουλές για να βοηθήσει τους ανθρώπους να εξασφαλίσουν τα σπίτια τους και το περιεχόμενο τους, αξιοποιώντας στο έπακρο  την ασφάλιση της κατοικίας τους.

Οι πέντε συμβουλές είναι:

Επιλέξτε την ασφάλιση που είναι σωστή για σας

Αξίζει να κάνετε μια μικρή έρευνα για να βρείτε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το  σπίτι σας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, διαβάζοντας τις ασφαλιστικές καλύψεις  που σας παρέχονται και ποια είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις σας .

Επανεξετάζετε  συχνά το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας

Για να αποφύγετε τα κενά στις ασφαλιστικές σας  καλύψεις πρέπει τακτικά να κάνετε επανεξέταση της ασφάλισης κατοικίας και των περιεχομένων της.

Μειώστε τους κινδύνους  για το σπίτι σας

Οσο και καλά ασφαλισμένο να είναι το σπίτι σας οι ζημιές σε αυτό και το περιεχόμενο είναι οδυνηρή, ιδιαίτερα εάν έχετε αντικείμενα συναισθηματικής αξίας. Μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο ανεπιθύμητων συμβάντων κάνοντας το σπίτι σας πιο ανθεκτικό στους καθημερινούς κινδύνους.

Κάνοντας μια αξίωση αποζημίωσης για ζημιές

Σε περίπτωση που συμβεί ένα ανεπιθύμητο γεγονός και πρέπει να κάνετε μια αξίωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστή σας το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε οι πραγματογνώμονες να επισκεφτούν την ιδιοκτησία σας για να εκτιμήσουν τη ζημιά.

Εξερευνήστε νέες επιλογές

Μέσα από τις τεχνολογικές καινοτομίες, όπως οι συνδεδεμένες συσκευές «έξυπνο σπίτι», οι ασφαλιστές μπορούν τώρα να προσφέρουν ειδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια  με καλύτερες τιμές σε μεμονωμένους κινδύνους.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *