Πέφτει πάνω σε Ταξί για να εισπράξει ασφαλιστική αποζημίωση [Video]

Tα κόλπα που σκαρφίζονται διάφοροι επιτήδειοι για να εξαπατήσουν ασφαλιστικές εταιρίες και να αποζημιωθούν δεν έχουν τελειωμό.

Το θέμα που ακολουθεί έρχεται από την Μεγάλη Βρετανία και δείχνει μία νέα μόδα που επικρατεί στους δρόμους της χώρας αυτής, όπου σκηνοθετούν πολλές φορές διάφορα ατυχήματα …ακόμα και με αδέξιους τρόπους.

Η κάμερα που είχε ένα ταξί στο Μπλάκπουλ της Μεγάλης Βρετανίας κατέγραψε μία τέτοια αδέξια προσπάθεια μιας γυναίκας η οποία ξαφνικά τρέχει και πέφτει πάνω στο καπό του οχήματος. Πέφτει κάτω υποδυόμενη τη χτυπημένη και ο συνεργός της φωνάζει κατηγορώντας τον οδηγό του ταξί. Ο ίδιος ανέφερε μετά πως «τους είδα να περνούν τη διάβαση και ξαφνικά αυτή έκανε στροφή και άρχισε να τρέχει κατά πάνω μου. Ήξερα ακριβώς τι θέλανε».
Ο άτυχος οδηγός τρομοκρατημένος από τις απειλές γύρισε πίσω στο γραφείο για να ενημερώσει την εταιρεία του για το συμβάν. Εκείνοι είδαν το υλικό της κάμερας και η υπόθεση ήταν τόσο οφθαλμοφανής που κανένας περαστικός δεν πήγε να βοηθήσει το «θύμα» του τροχαίου.

Πηγή : newsbeast.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *