Πήρε φωτιά εν κινήσει καινούργιο ταξί.. αλλά δεν ήταν ασφαλισμένο για πυρκαγιά

Η είδηση που θα διαβάσετε παρακάτω δείχνει πόσο σημαντική είναι η ασφάλιση πυρκαγιάς για το αυτοκίνητο είτε αυτό είναι καινούργιο είτε όχι. Μια κάλυψη που είναι μικρή σε κόστος …πρόσθετη στην βασική αστική ευθύνη έναντι τρίτων, χωρίς να επιβαρύνει ιδιαίτερα το τελικό κόστος των ασφαλίστρων.

Άλλωστε όπως διαβάζουμε καθημερινά στις ειδήσεις δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που αυτοκίνητα όλων των τύπων έχουν πάρει φωτιά ενώ κινούνται στο δρόμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το eidisis.gr ,που μεταξύ άλλων, αναφέρει:

Την απόλυτη καταστροφή βιώνει από το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου, ιδιοκτήτης ταξί του Κιλκίς, όταν μπροστά στα μάτια του κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητό του, ανήμπορος να σταματήσει το λαμπάδιασμα.

Το απόγευμα του Σαββάτου πήρε δυο άτομα για να τα μεταφέρει στη Μ. Βρύση. Λίγο πριν την αερογέφυρα, μεταξύ Μ. Βρύσης και Μεταλλικού, ο κύριος Δημοσθένης είδε από πίσω οδηγούς να του ανάβουν τα φώτα. Τον προσπέρασαν και του είπαν πως πίσω από το αμάξι βγαίνουν καπνοί.

Πάνω στην αερογέφυρα ακινητοποιήθηκε το ταξί και αμέσως ο οδηγός του κατέβασε τους δυο επιβάτες για να μην κινδυνέψουν. Από την πίσω δεξιά ρόδα έβγαιναν πυκνοί καπνοί, ανεξήγητο το γιατί.

Ο οδηγός πήρε αμέσως τον πυροσβεστήρα για να σβήσει την φωτιά. Το ίδιο έκαναν και οδηγοί που βρέθηκαν στο σημείο αυτό. Δυστυχώς όμως στάθηκε αδύνατο να τιθασεύσουν τις φλόγες που πετάγονταν από παντού. Το ταξί λαμπάδιασε αμέσως και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το κακό είναι πως το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου δεν είχε κάλυψη πυρκαγιάς και ο άτυχος οδηγός θα αγωνιστεί σκληρά για να σταθεί και πάλι στα πόδια του…

Σ.Σ Προσοχή λοιπόν όταν ασφαλίζουμε οτιδήποτε και ειδικά όταν αυτό είναι ιδιαίτερης αξίας και παράλληλα σχετίζεται με την εργασία. Η μη σωστή κάλυψη των κινδύνων μπορεί να αποδειχθεί μοιραία…όπως στην προκειμένη περίπτωση που είτε από αμέλεια είτε από μη σωστή πληροφόρηση ο συγκεκριμένος επαγγελματίας δεν κάλυψε ένα βασικό κίνδυνο για το αυτοκίνητό του.

Πηγή φωτογραφίας: eidisis.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *