Ημέρα Ασφάλισης: Η International Life κοντά στους πελάτες της για μια καλύτερη ζωή

Αξιόπιστα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες με επίκεντρο τις ανάγκες των 220.000 πελατών της εταιρείας

466431Η International Life βρίσκεται κοντά στους 220.000 πελάτες της για μια καλύτερη ζωή, με ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις για διαφορετικές ανάγκες, προσαρμοσμένες στις κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις, με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η ασφάλιση κατοικίας, είναι μια ιδιαίτερη αγορά, καθώς μόνο το 10% των κατοικιών είναι ασφαλισμένες. Για την καλύτερη προσέγγιση αυτής της αγοράς, η International Life έχει δημιουργήσει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο ασφαλιστικών προϊόντων για το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας, που απευθύνονται σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές κύριων και εξοχικών κατοικιών που κυμαίνονται από προγράμματα χαμηλών ασφαλίστρων έως προγράμματα για αυξημένη προστασία και ιδιαίτερες ανάγκες.

Στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου η εταιρεία δημιουργεί τα κατάλληλα κίνητρα προσφέροντας οικονομικά προϊόντα και «παγώνοντας» τις αυξήσεις στις ανανεώσεις αυτοκινήτου. Βασικό σημείο διαφοροποίησης της εταιρείας στον κλάδο αυτοκινήτου αποτελεί το παραμετρικό τιμολόγιο, το οποίο ουσιαστικά μέσω των παραμέτρων που θέτει δημιουργεί ανταγωνιστικότερα ασφάλιστρα. Επιπρόσθετα, η International Life προσφέρει πακέτα για την ολοκληρωμένη κάλυψη και ασφάλιση του αυτοκινήτου για κάθε οικονομική δυνατότητα.

Σημειώνεται ότι η International Life απαντά ουσιαστικά στο πρόβλημα της αβεβαιότητας του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, προσφέροντας ολοκληρωμένα και αξιόπιστα προγράμματα υγείας που απαλλάσσουν από τα οικονομικά βάρη της νοσηλείας, καθώς και ευέλικτα και εξατομικευμένα προγράμματα συνταξιοδότησης και αποταμίευσης.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *