Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εξέταση μαστού για τις εργαζόμενες της Interamerican

Η ΙΝΤERAMERICAN προσέφερε και φέτος δωρεάν κλινική εξέταση μαστού στις εργαζόμενές της, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

532253253Η εξέταση οργανώθηκε στο ιατρείο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στις 6 Μαρτίου, με τη συνεργασία της ιδιόκτητης κλινικής ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΜEDICLINIC και με αξιοποίηση των εθελοντικών υπηρεσιών του ιατρού Γ. Παπάζογλου, χειρουργού μαστού.

Το πρόγραμμα φροντίδας της υγείας των εργαζομένων της ΙΝΤERAMERICAN είναι ευρύ, εντάσσεται στις εφαρμοσμένες πρακτικές της εντός της εταιρικής κοινωνίας στο πλαίσιο του σχεδίου κοινωνικής υπευθυνότητας «Πράξεις Ζωής» και περιλαμβάνει ειδικότερες παροχές υγείας, που συμπληρώνουν το βασικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης και υγείας που παρέχει η εταιρεία σε όλους τους εργαζομένους της. Πέραν των ιδιόκτητων υποδομών και του επιστημονικού δυναμικού που συνεργάζεται με την ΙΝΤERAMERICAN, η εταιρεία αξιοποιεί για την υλοποίηση σχετικών πρωτοβουλιών και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει με μη κυβερνητικούς οργανισμούς στον τομέα τηςΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *