Πακέτα ασφάλισης ατυχημάτων/ Ασθενειών από την Μινέττα Ασφαλιστική

Τα Πακέτα Καλύψεων, Ατυχημάτων Ασθενειών, σου προσφέρουν τη σιγουριά ότι το οικογενειακό εισόδημα θα είναι επαρκές σε κάθε δύσκολη περίσταση. 

Προσωπικό Ατύχημα

Με την κάλυψη αυτή η Εταιρεία καταβάλλει:

Ακολουθήστε μας στο Google News

  • Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο στους δικαιούχους της ασφάλισης σε περίπτωση απώλειας ζωής του Ασφαλιζόμενου εξαιτίας ατυχήματος.
  • Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας του Ασφαλιζόμενου εξαιτίας ατυχήματος. Σε περίπτωση μόνιμης μερικής ανικανότητας καταβάλλεται ποσοστό τοις εκατό (%) του ασφαλιζομένου κεφαλαίου ανάλογα με τον βαθμό ανικανότητας.
  • Τα αναγκαία έξοδα συνεπεία ατυχήματος για ιατρική, φαρμακευτική ή άλλη θεραπευτική αγωγή του Ασφαλιζόμενου, εντός ή εκτός νοσοκομείου.
  • Ημερήσια αποζημίωση σε περίπτωση εισαγωγής του Ασφαλιζόμενου σε νοσοκομείο εξαιτίας ατυχήματος. Η αποζημίωση καταβάλλεται από την 1η ημέρα και μέχρι δύο (2) μήνες κατ’ ανώτατο όριο. Η παροχή διπλασιάζεται σε περίπτωση που ο Ασφαλιζόμενος υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Οικογενειακή Προστασία

Με την κάλυψη αυτή η Εταιρεία καταβάλλει:

  • Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο στους δικαιούχους της ασφάλισης σε περίπτωση απώλειας ζωής του Ασφαλιζόμενου εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος.
  • Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας του Ασφαλιζόμενου εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος.
  • Mηνιαία παροχή σε περίπτωση που ο Ασφαλιζόμενος καταστεί ολικά ανίκανος για εργασία εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος. Η Εταιρεία θα καταβάλλει τη μηνιαία παροχή για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η ανικανότητα, και μέχρι τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας του Ασφαλιζόμενου. Η μηνιαία παροχή αρχίζει να καταβάλλεται 24 μήνες μετά την επέλευση της ανικανότητας και το ύψος της δεν μπορεί να υπερβαίνει το 80% του εισοδήματος του Ασφαλιζόμενου που προέρχεται από την εργασία του.

Μάθε περισσότερα εδώ 



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *