Πανελλαδικό ενημερωτικό “σαφάρι” από το ΕΕΑ για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Επισκέψεις σχεδόν σε κάθε πόλη της Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν ο Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης. Στόχος της περιοδείας, η ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για το Ν. 4583/18.12.2018 «Ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2016/97/ΕΕ (IDD) του ΕΚ, σχετικά με τη διανομή των Ασφαλιστικών Προϊόντων»: Αλλαγές και προσαρμογή των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και των Επιμελητηρίων.

Όπως έχει τονίσει ο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζουν πανελλαδικά την ασφαλιστική διαμεσολάβηση για την ευκολότερη προσαρμογή στα όσα καινούρια εισάγονται με την IDD και είναι πρόθυμοι να συμβάλουν στην ενημέρωση των Επιμελητηρίων με την τεχνογνωσία τους.

Το Ε.Ε.Α. έχει πρωτοστατήσει στην ενημέρωση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης πραγματοποιώντας ειδικές εκδηλώσεις και επιδιώκει να προσφέρει εξειδικευμένη πληροφόρηση σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου ανά την Ελλάδα, λειτουργώντας και ως «ασπίδα προστασίας» για τους ασφαλιστές στο νέο περιβάλλον που διαμορφώθηκε από την IDD.

Το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων στις οποίες θα παρέχουν ενημέρωση στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ. του ΕΕΑ, διαμορφώνεται ως εξής:

-Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, Επιμελητήριο Ιωαννίνων

-Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, Επιμελητήριο Ευβοΐας

-Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, Επιμελητήριο Αχαΐας

-Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, Επιμελητήριο Πιερίας

-Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, Επιμελητήριο Σερρών,

-Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

ενώ προγραμματίζονται εντός του επόμενου διαστήματος εκδηλώσεις στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, Αργολίδας και Δράμας.

Πηγή: eea.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *