Παρέμβαση Χατζηθεοδοσίου για την πληρωμή των προμηθειών στους ασφαλιστές από την International Life


Να δοθούν άμεσα οι προμήθειες για την παραγωγή στους διαμεσολαβητές της International Life, διαμήνυσε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΕΑ ,κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, λαμβάνοντας σχετικές από τα μέλη διαμαρτυρίες.
68585

Ειδικότερα, δεκάδες διαμεσολαβούντες διαμαρτύρονται και αποστέλλουν επιστολές στο Ε.Ε.Α. ζητώντας να παρέμβουν προκειμένου να λάβουν τις προμήθειες που τους αναλογούν.
Oπως δημοσιεύθηκε στο insurance-eea ο ασφαλιστικός διαχειριστής κ. Ι. Περιστέρης, κατά πληροφορίες διαβεβαιώνει ότι οι προμήθειες θα καταβληθούν και δεν χάνονται και ο λόγος της καθυστέρησης είναι η περιορισμένη ταμειακή ρευστότητα που διοχετεύεται κατά προτεραιότητα σε αποζημιώσεις.
Ωστόσο αυτό δεν δικαιολογείται καθώς όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Χατζηθεοδοσίου, το ότι όλη η αγορά συνέβαλλε και συνεχίζει να στηρίζει την ομαλή εξέλιξη της υπόθεσης της International Life δεν δικαιολογεί συμπεριφορές που είναι εις βάρος των διαμεσολαβούντων.
Στο πλαίσιο αυτό ζητείται από την ΔΕΙΑ και την πολιτεία να δώσουν λύση ώστε να μη μεταφέρεται το πρόβλημα της εταιρείας και στους άλλους συντελεστές της αγοράς οι οποίοι εργάζονται καθημερινά και πρέπει να αμείβονται όπως προβλέπεται από τις νομοθετικές διαδικασίες.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *