Παραγωγή ασφαλίστρων 16 εκ ευρώ από την Brokers Union, το πρώτο 7μηνο του 2018

Τα ασφάλιστρα τα οποία κατέγραψε η BROKERS UNION για τους πρώτους επτά μήνες του 2018 ανέρχονται σε ποσό 16 εκ ευρώ, με σύνθεση, ποσοστό Γενικών Κλάδων & Υγείας 35%.Παράλληλα η εταιρία αύξησε την παρουσία της στην ελληνική περιφέρεια με τη δημιουργία πολλών νέων γραφείων .
Η Διοίκηση της εταιρίας έχει θέσει υψηλότατους στόχους για την επόμενη τριετία και για το λόγο αυτό συγκεντρώνεται και στοχεύει στις πωλήσεις.
Τα υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρίας προϋποθέτουν συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση του Δικτύου Συνεργατών, οικονομική σταθερότητα και συνέπεια, άρτια εξυπηρέτηση Συνεργατών και Ασφαλισμένων .
Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία συνεχίζει να επενδύει σε πληροφοριακά συστήματα, να αναπτύσσει και να εξελίσσει το μηχανογραφικό της σύστημα, με στόχο τη δημιουργία και διάθεση στο Δίκτυο Συνεργατών ανταγωνιστικών εργαλείων εξυπηρέτησης του χαρτοφυλακίου τους και ανάπτυξης της παραγωγής τους.
Η Διεύθυνση Μηχανογράφησης έχει στελεχωθεί συνολικά με 6 άτομα για την υποστήριξη των Διοικητικών Υπηρεσιών και την online Υποστήριξη του Δικτύου Συνεργατών.
Ο Συνεργάτης της Brokers Union έχει την δυνατότητα να διατηρεί σε προσωπικό ηλεκτρονικό αρχείο στο web της εταιρίας όλα τα έγγραφα του πελατολογίου του, που αφορούν σε όλους τους κλάδους ασφάλισης (Αυτοκινήτου, Γενικών, Ζωής και Υγείας) και να έχει πρόσβαση στα έγγραφά του κάθε στιγμή.
Στον Κλάδο Ζωής και Υγείας έχει πρόσβαση στην προοδευτική εξέλιξη όλων των απαιτούμενων εργασιών για έκδοση, τροποποίηση συμβολαίου, αλλά και στην προοδευτική εξέλιξη των ζημιών του, ενώ σύντομα ανάλογη ενημέρωση ζημιών θα έχει και στον Κλάδο Αυτοκινήτου.
Επίσης, υποστηρικτικά στους συνεργάτες που θέλουν να αναπτυχθούν στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, παρέχει πρόσθετα εργαλεία στήριξης και ανάπτυξης χαρτοφυλακίου, έχει δημιουργήσει βάση δεδομένων με τα προϊόντα «αιχμής» του Κλάδου Υγείας, μέσω της πλατφόρμας Site -My BU.
Αυτή η βάση δεδομένων θα δώσει την ευκαιρία στον επαγγελματία να έχει ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με ενδεικτική τιμολόγηση, εύκολες συγκρίσεις, αξιολόγηση δυνατών και αδυνάτων σημείων κάθε προγράμματος, εμβάθυνση και εστίαση στην ουσία των Ασφαλιστικών Προγραμμάτων Υγείας.
Η πρωτοποριακή εφαρμογή της Brokers Union αναμένεται να παραδοθεί στο Δίκτυο Συνεργατών τον Οκτώβριο 2018, παράλληλα αναπτύσσονται νέες εφαρμογές που στόχο έχουν την βέλτιστη εξυπηρέτηση των Συνεργατών προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις του IDD, ενώ η ομάδα πωλήσεων της εταιρίας βρίσκεται ήδη στη πρώτη γραμμή για την άμεση ενημέρωση, εκπαίδευση και στήριξη του Δικτύου Πωλήσεων.
Με την βεβαιότητα ότι τα υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα προϋποθέτουν ανάλογες παροχές στο Δίκτυο Συνεργατών και τη δέσμευσή των Στελεχών της για την εξασφάλισή τους, η εταιρεία στοχεύει να κλείσει το 2018 με μια παραγωγή ασφαλίστρων άνω των 25 εκ ευρώ.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *