Παρουσίαση της κ. Δόση Δήμητρας για τον κλάδο ασφάλισης σκαφών αναψυχής

Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες Μεσίτες Ασφαλίσεων: Παρουσίαση της κυρίας Δόση Δήμητρας για τον κλάδο ασφάλισης σκαφών αναψυχής.

Το τμήμα των γραφείων Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες που ασχολείται με τη μεσιτεία ασφαλίσεων υπό την εποπτεία της Δήμητρας Δόση, συνεχίζει την παράδοση στο χώρο ασφάλισης σκαφών αναψυχής και παρουσίασε φέτος συνεργασίες σχεδόν σε όλα τα ελληνικά λιμάνια, οι οποίες θα εξυπηρετούν τους πελάτες – ασφαλισμένους στην πριν την ασφάλιση διαδικασία, στην ασφάλιση και στη συμβουλευτική υποστήριξη διαχείρισης ζημιάς στο κομμάτι της ασφάλισης σκαφών αναψυχής.
Σύμφωνα με τη νεότερη νομοθεσία, ενισχύεται η υποχρεωτικότητα στην ασφάλιση τουλάχιστον της αστικής ευθύνης όλων των πλωτών μέσων, ώστε το ασφάλισμα να είναι ικανοποιητικό σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά δεδικασμένα.
Πράγματι, η δαπάνη ασφάλισης ενός σκάφους είναι ιδιαίτερα οικονομική σε σχέση με τους κινδύνους και τις ευθύνες που έρχεται να καλύψει.
Το 1997 ο κύριος Βαβυλουσάκης ήταν από τους ένθερμους υποστηρικτές για την ψήφιση του νόμου στην Ελλάδα που καθιέρωνε την υποχρεωτικότητα της ασφάλισης για όσους δεν μπορούσαν να κατανοήσουν την αναγκαιότητα αυτής και σε αυτόν τον κλάδο.
Περισσότερες πληροφορίες η κυρία Δόση και οι συνεργάτες της είναι πάντα πρόθυμοι να ενημερώσουν.
Πάγια θέση του κυρίου Βαβυλουσάκη θεσμικά και επαγγελματικά είναι ότι στην ασφάλιση πρέπει να υπάρχουν ξεκάθαροι όροι και διαφανείς διαδικασίες κατά την αποζημίωση. Φυσικά αυτή του τη θέση υποστηρίζουμε και υπερασπιζόμαστε αυστηρά όλοι οι ενασχολούμενοι με τις ασφαλίσεις συνεργάτες του.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *