Παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Πεπελάση, «Μυθικές Ελληνικές Διαπραγματεύσεις»

Ο εκδοτικός οίκος Μπαρμπουνάκη στο πλαίσιο του 50ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο θα παρουσιάσει το βιβλίο με τίτλο: «Μυθικές Ελληνικές Διαπραγματεύσεις» του συγγραφέως Iωάννη Πεπελάση την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 το βράδυ (σκηνή 1η εκδηλώσεων  Ηλίας Βενέζης ). 

Ομιλητές:  

Ακολουθήστε μας στο Google News

-Δημήτρης Ρουχωτάς, εκδότης του περιοδικού «Ασφαλιστική Αγορά»,

  -Διαμαντής Σεϊτανίδης, δημοσιογράφος, πολιτικός σχολιαστής στο  Kontra  Channel & πολιτικός συντάκτης στην Ημερησία.

         Ο συγγραφέας και ο εκδότης θα απευθύνουν χαιρετισμό.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Οι άνθρωποι όποτε συγκεντρώνονταν, αδικούσε ο ένας τον άλλο, μια και δεν κατείχαν την πολιτική τέχνη, κι έτσι πάλι σκορπίζονταν και τους έτρωγαν τα θηρία. Τότε ο Δίας ανησύχησε μήπως χαθεί η ράτσα μας από το πρόσωπο της γης και στέλνει τον Ερμή να φέρει στους ανθρώπους την αιδώ και τη δικαιοσύνη, για να δημιουργηθούν μονιασμένες πολιτείες και δεσμοί που να δένουν με φιλία τους ανθρώπους 

Πλάτωνας (Πρωταγόρας) 

Γιατί η «διαπραγμάτευση» είναι στενά συνδεδεμένη με την ανθρώπινη ζωή; Γιατί η «διαπραγμάτευση» είναι η ανθρώπινη επινόηση που εξελίχθηκε ταχύτατα και κατέλαβε όλο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας; Ποιος είναι ο λόγος που, προκειμένου να ευδοκιμήσει, την συνέδραμαν αμέριστα η «επιδεξιότητα» και η «τεχνική»; Θα απαντήσουμε στα ερωτήματα που τέθηκαν, αποτολμώντας διείσδυση στα μεγάλα βάθη του χρόνου μολονότι ακόμη δεν έχουν επαρκώς διαφωτιστεί από τον πυρσό της «ιστορίας».

Ο συγγραφέας του βιβλίου,  κ.  Ιωάννης Πεπελάσης, εκτός των άλλων, έχει μακρόχρονη επαγγελματική σταδιοδρομία  στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Τον Ιανουάριο του 1981, στις πρώτες ημέρες της λειτουργίας της, εντάχθηκε στην Αγροτική Ασφαλιστική. Στην ίδια εταιρία καθώς και στην θυγατρική της Αγροτική Ζωής, κατείχε  θέσεις σε διάφορους επιτελικούς τομείς της ασφαλιστικής εταιρίας: Από τον Δεκέμβριο 2013, εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση: «Ήλις Ασφαλιστική Πρακτορειακή».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *