Παρουσίαση του βιβλίου “Solvency II – Η μεγάλη εικόνα“

Εκδόθηκε και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Insurance Innovation το βιβλίο με τίτλο «Solvency II – Η μεγάλη εικόνα», της οικονομολόγου κας. Μυρτώς Χαμπάκη. 1117103659

Είναι το πρώτο βιβλίο στην ελληνική γλώσσα με σχετική θεματολογία που αποσκοπεί στην αποτύπωση της συνολικής εικόνας του νέου πλαισίου φερεγγυότητας που θα ισχύσει από 1.1.2016 για το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ασφαλιστικής αγοράς.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, 2015, από 16.00 έως 18.15, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) στην αίθουσα Απόλλων(Ημιώροφος συνεδριακού χώρου Ευρώπη).

Το βιβλίο θα προλογίσει ο Δρ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.) ενώ θα παρέμβει με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Η παρουσίαση του βιβλίου τελείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (Ε.Α.Δ.Ε.).

Την παρουσίαση συντονίζει ο κ.Νίκος Κλήμης.

Χορηγοί επικοινωνίας της παρουσίασης
Insuranceforum.gr – Insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – asfalisinet.gr – underwriter.gr – euro2day.gr

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο στο www.solvencybook.gr

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο αποσκοπεί στο να δώσει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το νέο πλαίσιο Solvency II που θα ισχύσει από 1/1/2016 για το σύνολο της Ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς. Η Οδηγία θεσπίζει ένα ενιαίο σύστημα υπολογισμού των κεφαλαιακών απαιτήσεων το οποίο θα αντικαταστήσει πλήρως το τρέχον σύστημα, υιοθετώντας νέες και εξειδικευμένες τεχνικές Διαχείρισης Κινδύνων, Εταιρικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας. Στόχος του βιβλίου είναι η παροχή σφαιρικής εικόνας των νέων πολύπλοκων απαιτήσεων, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για περαιτέρω εμβάθυνση αλλά και ως έγκυρη πηγή ενημέρωσης και επιμόρφωσης για τα στελέχη της αγοράς, τους σπουδαστές του ασφαλιστικού αντικειμένου και τους φοιτητές τμημάτων ασφαλιστικής επιστήμης.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *