Παρουσιάζεται η πρώτη μελέτη για τον κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Ολοκληρώθηκε και παρουσιάζεται την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα η μελέτη για τον κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης από το ΕΕΑ και την  ICAP

Σε σχετική ανακοίνωση τους ΕΕΑ αναφέρονται τα παρακάτω: 

Ένα μεγάλο γεγονός με καθοριστική σημασία για τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έγινε πραγματικότητα. Ολοκληρώθηκε η 1η κλαδική μελέτη η οποία προσδιορίζει την παρουσία του κλάδου στην αγορά, κάτι το οποίο θα συντελέσει εφεξής στην εμπεριστατωμένη προβολή του και θα ενισχύσει και τη διαπραγματευτική του ικανότητα στις Συλλογικές διεκδικήσεις. Η μελέτη για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση εκπονήθηκε με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε συνεργασία με την ICAP.

Η παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία σε περιορισμένο κοινό στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Αίθουσα «Ιφιγένεια» στις 4 το απόγευμα (7 Οκτωβρίου) λόγω covid 19 και θα τηρηθούν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις βάσεις των οδηγιών που υπάρχουν.

Ωστόσο υπάρχει μέριμνα να την παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται καθώς θα μεταδοθεί διαδικτυακά (Live Streaming) προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση των επαγγελματιών. Πρόκειται για ορόσημο στην πορεία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης καθώς είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται η συγκεντρωτική προσέγγιση του κλάδου, και αποτυπώνονται με επιστημονικά κριτήρια ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά που τον αφορούν. Η μελέτη, θα αποτελέσει «εργαλείο» για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και θα συντελέσει στη μελλοντική εξέλιξή της.

Συντάχθηκε με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που καθορίστηκαν από την υψηλή τεχνογνωσία της ICAP και θα σηματοδοτήσει επόμενα βήματα και σταθμούς για την ατομική πορεία του κάθε επαγγελματία καθώς και τη συλλογική πορεία του κλάδου.  Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *