Περιεχόμενο του asfalisinet.gr στα επιλεγμένα αποσπάσματα της αναζήτησης στη Google

Στο asfalisinet.gr , ως απόλυτη ειδησεογραφική ιστοσελίδα ενημέρωσης για την ασφάλιση και τις ασφάλειες, επιχειρούμε καθημερινά να παρέχουμε έγκυρα και έγκαιρα ειδησεογραφία και πληροφορίες στο αναγνωστικό κοινό για αυτή την θεματική ενότητα.

Αυτό μας φέρνει ως μια κορυφαία σε επισκεψιμότητα  ενημερωτική ιστοσελίδα στην θεματική μας ενότητα .

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στην Google και στην αναζήτηση για “ασφαλιστική απάτη” σχετικό θέμα του asfalisinet.gr επιλέγεται από την πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης ως απόσπασμα για αυτή την αναζήτηση.

Δείτε εικόνα

Το λινκ στο θέμα https://tinyurl.com/3znwrcem

Πώς λειτουργούν τα επιλεγμένα αποσπάσματα του Google

Τα αποτελέσματα αναζήτησης του Google εμφανίζουν μερικές φορές καταχωρίσεις όπου το απόσπασμα που περιγράφει μια σελίδα έρχεται πριν από έναν σύνδεσμο προς μια σελίδα και όχι μετά, όπως συμβαίνει με τη βασική μας μορφή. Τα αποτελέσματα που εμφανίζονται με αυτόν τον τρόπο ονομάζονται “επιλεγμένα αποσπάσματα”. Μπορείτε να βρείτε μεμονωμένα επιλεγμένα αποσπάσματα εντός γενικών αποτελεσμάτων αναζήτησης, στην ενότητα “Άλλες ερωτήσεις χρηστών” ή μαζί με τις πληροφορίες στο Γράφημα γνώσεων.

Περισσότερα στο λινκ 

https://support.google.com/websearch/answer/9351707?hl=el-GR&visit_id=638355409345903991-1651482111&p=featured_snippets&rd=1Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *