Περισσότερος χρόνος για δικτύωση στο 21ο Ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό Συνέδριο της Υδρας

Του Γιάννη Χαρονικολάου 

Λιγότερο συνεδριακό χρόνο και περισσότερες συναντήσεις για δικτύωση θα έχει η φετινή 21η συνάντηση Ασφαλιστών και Αντασφαλιστών που διοργανώνει  η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος με συμμετοχές τόσο από Ελλάδα όσο και την Ευρώπη. 

Συμφωνα με το πρόγραμμα του συνεδρίου, που θα γίνει από τις 25-27 Σεπτεμβρίου 2019 στην Υδρα,  έχουν προγραμματιστεί τρεις εκδηλώσεις – συναντήσεις για δικτύωση από την EUROLIFE ERB INSURANCE GROUP,  την  MATRIX και την Carpenter Turner. Ενώ η  AON BENFIELD διοργανώνει συναυλία με την διακεκριμένη Ελληνίδα  τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα 

Στο συνεδριακό τμήμα της συνάντησης η έναρξη θα γίνει με ομιλία του προέδρου της ΕΑΕΕ Αλέξανδρου  Σαρρηγεωργίου

Για το κεντρικό θέμα του συνεδρίου “Πώς λειτουργεί η ασφάλιση σε μια εξελισσόμενη οικονομία και κοινωνία” κύριος ομιλητής είναι ο Davide Corradi, Διευθύνων Σύμβουλος & Senior Partner,για την Κεντρική Ευρώπη, την Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, της  Boston Consulting Group (ΙΤΑΛΙΑ)

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση στην οποία θα  συμμετέχουν:

Κυριάκος Αποστολίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Metlife Greece (ΕΛΛΑΔΑ)

Arnaud Kopp, Διευθυντής Πελατών για τις χώρες της Μεσογείου, Swiss RE(ΕΛΒΕΤΙΑ)

Φιλίππα Μιχάλη, Διευθύνων Σύμβουλος, Allianz (ΕΛΛΑΔΑ)

Andreas Voßberg,Munich RE (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

Giuseppe Zorgno, Διευθυντικό στέλεχος της AIG Europe S.A. στο Υποκατάστημα της  Ελλάδας (ΕΛΛΑΔΑ)

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο  Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανική Έρευνα (IOBE) (ΕΛΛΑΔΑ)

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ολοκληρωθούν με συνέντευξη τύπου του προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος 

Η Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών  Ελλάδος επισημαίνει ότι η Συνάντηση Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών της Υδρας στα 20 χρόνια επιτυχούς οργάνωσής της  έχει καθιερωθεί ως μια κορυφαία ευρωπαϊκή εκδήλωση που ασχολείται με τρέχοντα θέματα ασφάλισης και δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλιστές και τους αντασφαλιστές να έχουν καρποφόρες επιχειρηματικές συναντήσεις σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ


Φωτογραφία: Μερικοί από τους ομιλητές του συνεδρίου. Από Αριστερα: Αλέξανδρος  Σαρρηγεωργίου,Κυριάκος Αποστολίδης,Φιλίππα Μιχάλη,Giuseppe ZorgnoΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *