
Στις 25.000 φτάνουν, μέχρι τώρα, μια εβδομάδα μετά τη έναρξη της διαδικασίας οι αιτήσεις οι οποίες έχουν γίνει για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για τα ταμεία, ανέφερε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”, ο κ Τάσος Πετρόπουλος τόνισε πως οι 1200 εξ αυτών θα πάρουν σύνταξη.
Ακολουθήστε μας στο Google News
ΕΙδικότερα, μεταξύ άλλων, ο κ Πετρόπουλος δήλωσε :
“Αυτή τη ρύθμιση την κάναμε γιατί οι άνθρωποι πνίγηκαν στο πέλαγος των χρεών που τους δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις…το 97% των χρεών δημιουργήθηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014.Τα παραπάνω χρέη δεν δημιουργήθηκαν από τη δική μας πολιτική. Το ελάχιστο, περίπου 2%-3% όλων των οφειλών, δημιουργήθηκαν στην περίοδο της δικής μας διακυβέρνησης διότι, πράγματι, τα απόνερα της κρίσης υπάρχουν, δεν τελείωσαν. Οφείλουμε να ρίξουμε ένα σωσίβιο να σωθεί ο κόσμος που πνίγεται. Η ΝΔ θέλει να τους το αφαιρέσει γιατί είναι ξένο προς τη δική τους νεοφιλελεύθερη αντίληψη”.