Πλήθος στελεχών επιχειρήσεων της Μεσσηνίας ενημερώθηκαν για τις ασφαλιστικές λύσεις και προτάσεις των εταιριών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε τη Δευτέρα η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι ασφαλιστικές προτάσεις και λύσεις που μπορούν να απαντήσουν στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και να προστατεύσουν αποτελεσματικά τις αποφάσεις που λαμβάνουν τα στελέχη τους, σε έναν κόσμο που απαιτεί ταχύτητα, εξωστρέφεια και ευελιξία.
Χαιρετισμό απηύθυναν η κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια ΕΑΕΕ και ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών. Το ενδιαφέρον των ακροατών επικεντρώθηκε σε επιμέρους θέματα για την προστασία του σύγχρονου επιχειρείν στοχεύοντας στην επίτευξη μιας δυναμικής αλλά και, όσο το δυνατόν, προστατευμένης ανάπτυξης.
Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Βούλγαρης, μέλος Επιτροπής Αστικής Ευθύνης & Επαγγελματικών Ευθυνών, ο κ. Γιάννης Μακρής, μέλος Επιτροπής Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών και Σκαφών και ο κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος, μέλος Επιτροπής Ζωής, Συντάξεων & Υγείας. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν:
Επιχειρηματικότητα με ευθύνη
Προστασία γραφείων, εγκαταστάσεων, επαγγελματικού εξοπλισμού, απώλειας εισοδήματος των επιχειρήσεων κ.α.
Ομαδικές ασφαλίσεις εργαζομένων: Σύνταξη, Υγεία
Αναγνωρίζοντας το πραγματικό ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, η ΕΑΕΕ, από κοινού με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, κ. Βαγγέλη Ξυγκώρο, συζήτησαν για τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων στο μέλλον.
Πηγή : Insurance-eea.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *