Πλήρωνε ασφάλιστρα στον ασφαλιστή, αλλά ήταν για 10 χρόνια ανασφάλιστος

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι κάτοχοι ΙΧ όταν ασφαλίζουν τα αυτοκίνητα τους , γιατί ελλοχεύουν διάφορες ασφαλιστικές απάτες, ακόμα και από ασυνείδητους ασφαλιστές , όπως η περίπτωση που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη με ασφαλιστή και συνεργό του.
Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα οι αστυνομικές αρχές εξιχνίασαν μια απίστευτη απάτη από ασφαλιστή. Εισέπραττε ασφάλιστρα από πελάτες του αλλά δεν τους χορηγούσε γνήσια ασφαλιστήρια συμβόλαια ή δεν τους έδινε καθόλου .
Από τα στοιχεία πού έδωσε η αστυνομία προκύπτει κατά το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2013, απέσπασε από 40 ιδιοκτήτες οχημάτων, το συνολικό ποσό των 7.394,80 ευρώ.
Χαρακτηριστική για αυτή την περίπτωση της απάτης είναι η αναφορά ενός θύματος, της ασφαλιστικής απάτης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου χαρακτηριστικά αναφέρει :
«Μετά την είδηση για την σύλληψη των δυο ασφαλιστών στην Λάρισα που εισέπρατταν τα ασφάλιστρα και έδιναν ψεύτικα συμβόλαια αυτοκίνητων επικοινώνησα με τα γραφεία της Ασφαλιστικής μου εταιρίας στην Αθήνα και διαπίστωσα ότι για πάνω από 10 χρόνια πλήρωνα ασφάλεια αυτοκίνητου και ήμουν ανασφάλιστος… Μίλησα άμεσα με τον δικηγόρο μου … και μου είπε ευτυχώς που δεν είχα κάποιο ατύχημα γιατί θα ήμουν κατηγορούμενος…»
Πηγή της Καταγγελίας newsnow.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

2 Comments

  1. Σχετικά με το ανωτέρω δημοσίευμα και μετά από έρευνα μας , ως ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , δεν έχει προκύψει απάτη με διακίνηση πλαστών ασφαλιστηρίων συμβολαίων στην ΛΑΡΙΣΑ.

    Επιθυμούμε να γνωστοποιήσει η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που την αφορά το θέμα αυτό (αν υφίσταται) να δημοσιεύσει ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

  2. Δηλαδή ψέμματα ειναι αυτά που γράφει η ανάρτηση κύριε Παπανικολάου?
    Η μήπως κάτι πολύ σάπιο υπάρχει εκεί στο βασίλειο της Κεντρικής Δανμαρκίας και υπάρχει συγκάλυψη τώρα ολου του κλάδου σας δια της απαρνήσεως του φερόμενου ως δράστη της απάτης?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *