Πλαστά ασφαλιστήρια αυτοκινήτου στη Ρόδο

Με πλαστές ασφάλειες για τα οχήματά τους μετέβησαν 36χρονος Αλβανός και 50χρονος Έλληνας να τακτοποιήσουν υπόθεσή τους στο αστυνομικό τμήμα Κω με αποτέλεσμα να συλληφθούν για πλαστογραφία πιστοποιητικών μαζί με 48χρονο ασφαλιστή ο οποίος τους εξέδωσε τα έγγραφα.

Όπως έγινε γνωστό στην πρώτη περίπτωση ο 48χρονος ημεδαπός, ως ασφαλιστής, εξέδωσε πλαστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο Ι.Χ.Ε., το οποίο ο Αλβανός προσκόμισε στο Α.Τ. Κω, στο πλαίσιο διεκπεραίωσης υπόθεσης που τον αφορούσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στη δεύτερη περίπτωση ο 50χρονος ημεδαπός επίσης στο πλαίσιο διεκπεραίωσης υπόθεσης που τον αφορούσε προσκόμισε Α.Τ. Κω ένα πλαστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο Ι.Χ.Ε.. Όλα τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν ενώ οι δράστες συνελήφθησαν προχθές και παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη.
Πηγή : Ροδιακή



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

1 Comment

  1. Πότε θα μπούν για 5000 χρόνια μέσα όλοι αυτοί οι απατεώνες που μας παίρνουν στο λαιμό τους και δεν μπορούμε να παρουμε ανάσα , θα πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε φορά ότι δεν είμαστε και εμείς απατεώνες ! ΕΛΕΟΣ πιά ας λειτουργήσει κάποια φορά αυτή η Εποπτική Αρχή, ας καλέσει Εταιρείες και Διαμεσολαβούντες να βρουν τρόπο να ξεβρωμίσει η Αγορά και από τις Απατεωνοεταιρείες και από τους απατεωνοασφαλιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *