“Ποδαρικό με το δεξί” για τον νέο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής…έτοιμος για την ΔΕΙΑ ο Στ. Κωνσταντάς

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο Σταύρος Κωνσταντάς, μέχρι τώρα CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, θα είναι από τις αρχές  του 2023 στην εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδος, ΔΕΙΑ, για τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Η μέχρι τώρα επικεφαλής της ΔΕΙΑ κ . Σεληνιωτάκη ,στέλεχος της Τράπεζας,  συνταξιοδοτείται  και  η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος όπως διαβάσαμε την κάλεσε  σε μια αποχαιρετιστήρια βραδιά στην οποία ήταν παρών και o κ. Κωνσταντάς. O παριστάμενος οικοδεσπότης  πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που ένα στέλεχος της αγοράς θα βρεθεί στην θέση του επόπτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Έτσι ο διορισμός, σε λίγες ημέρες, του κ Κωνσταντά στην θέση του επόπτη των ασφαλιστικών εταιριών στην ΔΕΙΑ έχει την συναίνεση των εταιριών. 

Όμως και στην Εθνική Ασφαλιστική έχει ήδη πιάσει δουλειά και ο αντικαταστάτης του κ. Κωνσταντά , ο κ.Robert Gauci, οποίος όπως διαβάσαμε σε ανακοίνωση του συλλόγου των υπαλλήλων της ασφαλιστικής είχε και συνάντηση μαζί τους.

Μάλιστα σε αυτή την συνάντηση αντιμετώπισε και ένα από τα καυτά θέματα της εταιρίας με τους “ενοικιαζόμενους” εργαζόμενους και μάλλον τα πήγε καλά .

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει ότι :   “Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και στο πλαίσιο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να αναστείλει τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Καλωσορίζουμε τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Robert Gauci και αναμένουμε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του.”Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *