Ποιοι ενδιαφέρονται για την Αγροτική Ασφαλιστική ;

Μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αναμένεται να ανοίξει και το θέμα της Αγροτικής Ασφαλιστικής που φέρεται να είναι η ασφαλιστική εταιρία για την οποία υπάρχει βούληση από την Τράπεζα Πειραιώς, που ανήκει πλέον ο όμιλος της ΑΤΕ, για πώληση.

Επίσης φέρεται να υπάρχει και ενδιαφέρον για την ασφαλιστική, παρά την οικονομική ύφεση και την κρίση στην ασφαλιστική αγορά και κύρια στα συνταξιοδοτικά και στις ασφαλίσεις ζωής , αφού διαθέτει και σημαντικά μερίδια στην αγορά και ανεπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων.
Ωστόσο, εκτιμάται ότι το ενδιαφέρον και ο πιθανός αγοραστής θα προέλθει από «παίκτες» πού είναι ήδη στην εσωτερική αγορά.

Μάλιστα πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και επαφές με τον Γερμανικό ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό όμιλο Munich Re.
Eπίσης, αυτές οι πληροφορίες συνδυάζονται και με την παρουσία εκπροσώπων του ομίλου στην Γερμανική αποστολή με την Μέρκελ στην Αθήνα.

Σύμφωνα και με κύκλους της αγοράς το ενδιαφέρον αυτό πρέπει να συνδυάζεται με το γεγονός ότι όμιλος έχει παρουσία στην Ελλάδα με την ΕRGO, ενώ υπάρχει και συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την ΕRGO στον τομέα του Banc assurance, σε προϊόντα γενικών ασφαλίσεων, τα οποία προωθεί και οnline.

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *