Πολιτικός «πόλεμος» με αφορμή ένα συνέδριο για την ιδιωτική ασφάλιση


Ακόμα και ένα συνέδριο για την ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να γίνει αιτία πολιτικών, δημοσιογραφικών σεναρίων και ανακοινώσεων στην Ελλάδα του 2015.

437373
Και όμως συμβαίνει και αυτό.
Το συνέδριο με θέμα «Ιδιωτική Ασφάλιση: Είναι θέμα πολιτικής ή ανάγκη;» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 και είναι από αναβολή, καθώς οι διοργανωτές τους το είχαν προσδιορίσει αρχικά για τον περασμένο Ιούνιο, αλλά το ακύρωσαν λόγω του οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων της περιόδου εκείνης.
Με αφορμή αυτό το συνέδριο υπήρξαν δημοσιογραφικά σχόλια και αναφορές συνδυάζοντας την χρονική σύμπτωση του συνεδρίου με τις αλλαγές στην κοινωνική ασφάλιση.
Μάλιστα κάποια σχόλια ήταν ιδιαίτερα σκληρά, όπως ότι τα «κοράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης συνεδριάζουν πως θα βγάλουν αμύθητα κέρδη από τις συντάξεις κλπ
Στο στόχο μπήκαν και υπουργοί που φέρονταν να είναι ομιλητές στο συνέδριο όπως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης.
Μάλιστα μετά από δημοσίευμα στην στήλη Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο κ. Πολάκης εξέδωσε ανακοίνωση «To ανακριβές σχόλιο της στήλης του Μικροπολιτικού στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Tα Νέα”, αναφορικά με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας σε συνέδριο για την ιδιωτική ασφάλιση, προκαλεί έντονη σκέψη και προβληματισμό για τη στόχευση του εν λόγω δημοσιεύματος.
Αναρωτιέται κανείς από πού άντλησε τις πληροφορίες;
Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε πως ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης δεν θα παραστεί στο συγκεκριμένο συνέδριο και ουδέποτε είχε εκδηλώσει πρόθεση για τη συμμετοχή του».
Τα συμπεράσματα δικά σας !Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *