Πολλαπλή βράβευση στα Healthcare Business Awards 2023 για την Affidea Ελλάδος

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Affidea Ελλάδος, στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής των Healthcare Business Awards 2023, η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum Athens.

Τα Healthcare Business Awards επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, τις συνέργειες, καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Συγκεκριμένα, η Affidea Ελλάδος ξεχώρισε για τη δράση της στον κλάδο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και κέρδισε:

  • Βραβείο Silver για την εξαιρετική επιχειρηματική επίδοση με βάση τις νέες επενδύσεις που πραγματοποίησε στην Ελλάδα και την ανάπτυξη που σημείωσε με ευρωπαϊκή σφραγίδα
  • Βραβείο Silver για την ποιότητα των παρεχόμενων  υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας  Φροντίδας που ανοίγει νέους δρόμους στη φροντίδα των εξεταζόμενων
  • Βραβείο Bronze για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας Κατ’ οίκον που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών

Η Affidea, με 32 χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη και 18 στην Ελλάδα, είναι ο μεγαλύτερος φορέας παροχής υπηρεσιών Διαγνωστικής Απεικόνισης και Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 15 χώρες και περισσότερα από 330 ιατρικά κέντρα. Τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα, με συνεχή επέκταση δικτύου, σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων και κυρίως εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό. Οι επενδύσεις από τον Όμιλο Affidea είναι μείζονος σημασίας για τον χώρο της Υγείας, καθώς πιστοποιεί το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον του ευρωπαϊκού Ομίλου για την Ελλάδα. 

Η Affidea, έχοντας ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, εφαρμόζει διαδικασίες που αποσκοπούν στη διαφύλαξη της ασφάλειας των εξεταζόμενων και παράλληλα στη διασφάλιση του καλύτερου δυνατού ιατρικού αποτελέσματος. Παράλληλα, εστιάζει στην αλλαγή κουλτούρας της εξεταστικής διαδικασίας, με στόχο τη μετάβαση στο μοντέλο του «έξυπνου» διαγνωστικού κέντρου με digital και paperless διαδικασίες, μεγιστοποιώντας το επίπεδο εξυπηρέτησης και περιορίζοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Τα βραβεία παρέλαβαν κατά σειρά η Εμπορική Διευθύντρια κα Μαρουσώ Τρέσσου, η Marketing & Communications Manager κα Χρύσα Σπυροπούλου με τον Sales Manager B2B κο Γιάννη Μπόθο και o Operations & Sales Area Manager κος Αστέριος Ζιωγάνας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις τρεις βραβεύσεις που λάβαμε στα Healthcare Business Awards 2023, καθώς αποτελούν αναγνώριση της συνεχούς αφοσίωσής μας στην καινοτομία και την ποιότητα των υπηρεσιών μας με επίκεντρο τον άνθρωπο. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα την αποστολή μας που είναι η άριστη φροντίδα των εξεταζόμενων και η απρόσκοπτη πρόσβασή τους σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας. Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή για την αναγνώριση του έργου μας». 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς, της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, κοινωφελών οργανισμών και συλλόγων ασθενών, για να τιμήσουν τις υψηλές διακρίσεις προσφοράς στην Υγεία, την Επιστήμη και την Κοινωνία, για τη χρονιά που πέρασε.  Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *