Πολωνό πρόεδρο και Kύπριο CEO ετοιμάζει η CVC για την Εθνική Ασφαλιστική !

Παίζουν “στανταράκι”  το ΟΚ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  Ανταγωνισμού στο deal για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής από την CVC Capital που είναι ακόμα υπό διερεύνηση για κανόνες ανταγωνισμού που προέκυψαν μετά από σχετικές αναφορές.

Διαφορετικά δεν εξηγείται αλλιώς πως άρχισαν διαρροές  για το πως ο νέος μέτοχος θα διοικήσει την ασφαλιστική εταιρία που  με τα σημερινά δεδομένα είναι Leader  της ασφαλιστικής αγοράς.

Διαβάζουμε στο  οικονομικό πόρταλ  powergame.gr,  που επικαλείται δημοσιογραφικές πηγές, πως ο μελλοντικός νέος μέτοχος έχει σχεδιάσει ακόμα και για  τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κορυφή της διοίκησης της εταιρίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα o νέος πρόεδρος της εταιρίας θα είναι Πολωνός , γνώστης της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς. Ενώ για  CEO, αλλαγή σε δεύτερο χρόνο όπως αναφέρει το δημοσίευμα ,  ετοιμάζουν Κύπριο από το Λονδίνο!

Κατά πόσο θα επιβεβαιωθούν αυτές οι επιλογές αλλά και κατά πόσο θα σταθούν σε μια ιδιόμορφη ασφαλιστική αγορά όπως είναι η Ελληνική ο χρόνος θα δείξει ! Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *