ΠΟΣΕ- ΙΚΑ : Οι «δέκα πληγές» του e-ΕΦΚΑ

Στο υπουργό Εργασίας κ. Χατζηδάκη και στα όσα αναφέρονται στην χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας για πειθαρχικό έλεγχο δέκα υποθέσεων “ακραίας ταλαιπωρίας πολιτών από τον e-ΕΦΚΑ” απαντά η ομοσπονδία εργαζόμενων στο ΙΚΑ ( ΠΟΣΕ ΙΚΑ )

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Χατζηδάκης, όπως αναφέρεται στο από 22.06.2021 δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο του, απέστειλε προς πειθαρχικό έλεγχο δέκα περιπτώσεις ακραίας ταλαιπωρίας πολιτών από τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, με την επισήμανση: «Επειδή ο ΕΦΚΑ κάνει κοινωνική πολιτική, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεσποτικές συμπεριφορές υπαλλήλων δεν γίνονται ανεκτές!  Πλήττουν μεταξύ άλλων και την εικόνα όλων των ευσυνείδητων υπαλλήλων του ΕΦΚΑ που κάνουν καλά τη δουλειά τους.» !!!

Δυστυχώς, ο κύριος Υπουργός, δείχνει να μην έχει αντιληφθεί, ότι και οι δέκα περιπτώσεις ακραίας πράγματι ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας, που αναφέρονται στην σχετική λίστα που έδωσε στην δημοσιότητα, δεν οφείλονται στην «δεσποτική» συμπεριφορά των εργαζομένων του e-ΕΦΚΑ, αλλά στην πλήρη οργανωτική και λειτουργική αδυναμία του φορέα, στο να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και στα αιτήματα των εκατομμυρίων ασφαλισμένων του.

Η περιγραφή των δέκα περιπτώσεων της λίστας, αναδεικνύουν τις «δέκα πληγές» του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, που από την πρώτη ημέρα ιδρύσεώς του (1/1/2017), οι εργαζόμενοι το φωνάζουμε προς πάσα κατεύθυνση, χωρίς να μας ακούει κανείς.

Λυπούμαστε, γιατί ο Υπουργός Εργασίας με τις δηλώσεις του και την μέχρι τώρα στάση του, δείχνει να «επενδύει» πολιτικά, στην στοχοποίηση των εργαζομένων του φορέα και

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ- ΕΤΑΜΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *