Προβληματισμοί και ερωτηματικά για την δουλειά και το μέλλον του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, εν έτη 2017

Οι προβληματισμοί για το μέλλον της δουλειάς του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είναι συχνοί στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Στο θέμα αυτό επικεντρώνεται και το ενδιαφέρον της ομάδας “ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΣΑΦΑΛΙΣΤΕΣ”, που εκφράζεται μέσω της πολυπληθούς κοινότητας στο FB, Ενεργοί Ασφαλιστές και με Άποψη .
Σε ένα τελευταίο ποστάρισμα της Συντονιστικής Ομάδας της κοινότητας επισημαίνονται τα ζητήματα της καθημερινότητας της δουλειάς των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και διατυπώνονται ερωτηματικά, σε σχέση με την ιντερνική ανάπτυξη δικτύων πώλησης ασφαλίσεων, την πώληση και τον αθέμιτο ανταγωνσιμό, όπως υποστηρίζουν, που δέχονται από τις τράπεζες στην πώληση ασφαλειών, αλλά και τους “μαύρους κωδικούς” μέσα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, από μη πιστοποιημένους και ενεργούς ασφαλιστές.
Από το σύνολο των θεμάτων που αναφέρει το συγκεκριμένο ποστ προκύπτει γενικά μια “γκρίζα εικόνα” γύρω από τα ζητήματα αυτά που δυσκολεύουν, όπως τονίζουν, την δουλειά τους και το μέλλον τους , την οποία, όπως επισημαίνουν, πρέπει να ανατρέψουν με δράσεις.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *