Προκήρυξη για την πλήρωση των πέντε (5) πρώτων θέσεων προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ

Η Διοίκηση του e- ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Φορέα (www.efka.gov.gr) η Προκήρυξη πλήρωσης των πέντε (5) πρώτων θέσεων προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ για τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του   ν.   4892/2022.   


Συγκεκριμένα, οι πέντε (5) προκηρυσσόμενες θέσεις αφορούν:
1)    Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Εισφορών,
2)    Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων,
3)    Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων Δημοσίου Τομέα,
4)    Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Συνεργασιών
5)    Προϊσταμένου/ης της Γενικής Διεύθυνσης Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών,

Ακολουθήστε μας στο Google News


Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας ορίζεται σε δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες και  αρχίζει από την επόμενη της  δημοσίευσης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) (www.efka.gov.gr) ή/και στον ημερήσιο τύπο, ήτοι αρχίζει στις 29  Δεκεμβρίου 2022 και λήγει στις 12 Ιανουαρίου  2023. 
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://www.efka.gov.gr/aitisi-gd1.php  την Αίτηση υποψηφιότητας, η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης, με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση).
Ειδικά για αυτές τις 5 θέσεις και λόγω της ιδιαίτερης φύσης του αντικειμένου, δυνατότητα πρόσληψης θα έχουν μόνο υπάλληλοι του e-ΕΦΚΑ καθώς και υπάλληλοι του υπόλοιπου δημόσιου τομέα.
Εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί και η προκήρυξη για τις υπόλοιπες 19 θέσεις γενικών διευθυντών όπου δικαίωμα πρόσληψης θα έχουν   τόσο στελέχη του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα. 
                                                                       

Από τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *