Προσωρινά καθήκοντα CEO της Ergo Ασφαλιστική στον Δ. Χατζηπαναγιώτου μετά την αποχώρηση του Θ.Κοκκάλα

Ο Θεόδωρος Κοκκάλας μετά από μία επιτυχημένη θητεία στην ERGO Ασφαλιστική ανέλαβε τα νέα καθήκοντά του, ως  Πρόεδρος του Δ.Σ. της ERGO Deutschland AG, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της “ERGO Ασφαλιστική”, στο πλαίσιο της προαναγγελθείσας προαγωγής του στον Όμιλο της ERGO, την 01/05/2020 καταλαμβάνει τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Chief Operating Officer της ERGO Deutschland AG.

Κατόπιν αυτού, ο κ. Κοκκάλας υπέβαλε την παραίτησή του από Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της “ERGO Ασφαλιστική” και τα καθήκοντά του θα ασκεί ο κ. Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου, τον οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε προσωρινά και μέχρι τον ορισμό  του οριστικού αντικαταστάτη του κ. Κοκκάλα, ως Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) της εταιρείας.

Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας που από την 1/5/2020 αναλαμβάνειτη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Chief Operating Officer της ERGO Deutschland AG.

Ο κ. Κοκκάλας, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ, την ανώτατη διοικητική ομάδα, τους άμεσους συνεργάτες του, το προσωπικό και όλους τους συνεργάτες της εταιρείας, για την εξαιρετική συνεργασία τους, την καθοριστική συμβολή τους στην κερδοφόρα και αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, αλλά και για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό του, σε όλο το χρονικό διάστημα των 16 ετών που υπηρέτησε την εταιρεία από τη θέση του CEO και του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και κατέληξε λέγοντας: “H ERGO Ελλάδας, με τα ισχυρά θεμέλια και τις δομές της, τα άξια και ικανά στελέχη της, το έμπειρο και με πελατοκεντρικό προσανατολισμό προσωπικό της, την άρτια οργάνωσή της και το εξαιρετικό δίκτυο αφοσιωμένων και επαγγελματιών συνεργατών της, έχει όλα τα εχέγγυα για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της, προς όφελος των μετόχων, των ασφαλισμένων, των συνεργατών και των εργαζομένων της”.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Dr. Oliver Willmes, εκ μέρους της Μετόχου και του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κοκκάλα για την ουσιαστική προσφορά του στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην εταιρεία, στα τελευταία 16 χρόνια, στην πιο σημαντική, αποδοτική και επιτυχή περίοδο της ιστορικής διαδρομής της, του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι και οι διάδοχοί του θα συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο του.

Φωτογραφία Κορυφής: Αριστερά ο κ. Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου και δεξιά  ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας σε παλιότερη εκδήλωση της εταιρίας
Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *